Dei Energy News

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 45χρονος που προσποιήθηκε υπάλληλο της ΔΕΗ

Απέναντι στη δικαιοσύνη θα βρεθεί 45χρονος συμπολίτης που μαζί με 25χρονο συνεργό, προσποιήθηκαν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ αποσπώντας 600 ευρώ από 89χρονη, ως δήθεν οφειλή προς την επιχείρηση. Ο νεαρός που φέρεται ως συνεργός, ακόμη αναζητείται από τις αρχές.


Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, οι δύο δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην οικία 89χρονης ημεδαπής, όπου προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., της ζήτησαν να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, ως δήθεν οφειλή στην Επιχείρηση. Η ηλικιωμένη πείσθηκε και παρέδωσε στον 25χρονο το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, ενώ αυτός της έδωσε ως απόδειξη εξόφλησης της υποτιθέμενης οφειλής, μία απόδειξη λιανικής πώλησης πρατηρίου υγρών καυσίμων που ανέγραφε το χρηματικό ποσό των είκοσι (20) ευρώ. Ακολούθησαν αναζητήσεις, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων.
Επίσης συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση του νόμου περί ρυθμίσεων σχετικά με την επέκταση των πολεοδομικών σχεδίων και την οικιστική ανάπτυξη.
Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα
//www.e-erevna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News