Dei Energy News

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Καμία συμμετοχή της ΔΕΗ σε Κοινοπραξία με την «DAMCO ENERGY Α.Ε»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Διοίκηση της ΔΕΗ προωθεί για ψήφιση στο Δ.Σ της ΔΕΗ,πρόταση συμμετοχής της Επιχείρησης σε κοινοπρακτικό σχήμα, δημιουργίας αλυσίδας εμπορικών καταστημάτων σε συνεργασία με την DAMCO ENERGY Α.Ε του Ομίλου Κοπελούζου με ποσοστά συμμετοχής 49% και 51% αντίστοιχα.
Τι είδους συνεργασία θα είναι με μια ανταγωνιστική εταιρεία και ποιο το όφελος για τη ΔΕΗ ;
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγαλόπολης εκφράζει την αντίθεση του στην πρόταση συμμετοχής της Επιχείρησης σε κοινοπρακτικό σχήμα με την DAMCO ENERGY Α.Ε.
Στην σημερινή συγκυρία που προωθείται από κυβέρνηση και τρόικα το ξεπούλημα της ΔΕΗ, η συνεργασία αυτή αποτελεί«δώρο» στην εν λόγω Εταιρεία με αρνητικές συνέπειες για την Επιχείρηση, ανοίγοντας το δρόμο για την παραχώρηση των εμπορικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εμπορίας σε ιδιώτες.
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγαλόπολης καλεί τη Διοίκηση της Επιχείρησης, να μην προχωρήσει σε απόφαση συμμετοχής σε κοινοπραξία με την  παραπάνω Εταιρεία και να αποσύρειοριστικά το θέμα αυτό από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Επιχείρησης.
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγαλόπολης καλεί την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗστην περίπτωση επιμονής της Διοίκησης της ΔΕΗ στην προώθηση της συνεργασίας αυτής, να αποφασίσει και να προχωρήσει σε αγωνιστικές δράσεις, για τη διασφάλιση των συμφερόντων της Επιχείρησης, μπροστά στην επιχείρηση διάλυσης και ξεπουλήματος της ΔΕΗ.
Καμία συμμετοχή και νομιμοποίηση παραχώρησης δραστηριοτήτων της ΔΕΗ σε κοινοπρακτικά σχήματα που οδηγούν στη ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της Επιχείρησης.
                      Για  το  Δ.Σ  του  Σ.Ο.Σ  ΔΕΗ  ΜΕΓ/ΛΗΣ
       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  Α.                               ΝΙΚΗΤΑΣ  Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News