Dei Energy News

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Απίστευτη επίθεση Καμμένου στον Στουρνάρα!

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ!

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ και τον πρόεδρο της Ανδρέα Γεωργίου. O Πάνος Καμμένος ανάγκασε τον υπουργό Οικονομικών να πει ότι τα στοιχεία που έδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή δεν ήταν αληθινά και να υπερασπιστεί τον υπόδικο πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ. Η στάση Στουρνάρα δημιούργησε αναστάτωση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας καθώς τα μέλη της, ανάμεσα στα οποία είναι και πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή, άκουσαν τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης να αδειάζει την κυβέρνηση Καραμανλή και ουσιαστικά να υπερασπίζεται τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ακολούθησε έντονος διάλογος:

“Ποιος αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία; Ποιος λέει ψέματα; Ο Γεωργίου ή ο Καραμανλής; Εμείς πιστεύουμε ότι τα στοιχεία τα αλλοίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου” ανέφερε ο Π. Καμμένος απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών.” Ο Γεωργίου έχει δίκιο ή ο Καραμανλής και ο Παυλόπουλος”, για να απαντήσει ο υπουργός Οικονομικών: “Ο Γεωργίου”. “Άρα ο Καραμανλής εξαπάτησε τον ελληνικό λαό” αναρωτήθηκε ο Πάνος Καμμένος με τον Γιάννη Στουρνάρα να λέει: “Σας απάντησα”.

Ο Πάνος Καμμένος συμπλήρωσε ότι «τα στοιχεία τα αλλοίωσε η συμμορία του Σημίτη που συνεχίζει να κυβερνά».

Ο κ. Καμμένος απευθύνθηκε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και στους υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή καλώντας τους να αναρωτηθούν πριν ψηφίσουν για το πολυνομοσχέδιο ποιος βρίσκεται στη θέση του υπουργού Οικονομικών. Όπως είπε είναι ο άνθρωπος του συστήματος Σημίτη και Παπανδρέου που αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία και οδήγησαν την Ελλάδα στο μνημόνιο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο ενώ για την επίσκεψη Σόιμπλε ανέφερε στον κ. Στουρνάρα: «βάψατε και το υπουργείο» ; Χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας persona non grata «άνθρωπο που προσέβαλε τον ελληνικό λαό, που έπαιξε το ρόλο του οικονομικού δολοφόνου και εξευτέλισε Πρωθυπουργούς, υπουργούς και περισσότερο από όλους τον ελληνικό λαό».

Καταλήγοντας ο Πάνος  Καμμένος τόνισε ότι το «success story βλέπουμε να μετατρέπεται ουσιαστικά σε  story παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας, σε γ… το κεφάλι μου που είπε σήμερα ο πρωθυπουργός και του ξέφυγε στην τηλεόραση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News