Dei Energy News

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ

Στο ιστορικό, ετήσιο συλλαλητήριο των
συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρξε πάντα πρωταγωνιστής και φέτος θα βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή.
Με όλες του τις δυνάμεις, τα στελέχη και τα μέλη του, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα υψώσει και πάλι φωνή αντίστασης και αντίθεσης στις μνημονιακές πολιτικές της Συγκυβέρνησης και στις συνθήκες μιζέριας και εξαθλίωσης που επιβάλλονται δίχως τέλος.
Η πορεία του Συνδικαλιστικού Κινήματος διαχρονικά έχει αποδείξει ότι ενωτικά και δυναμικά μπορεί να διεκδικήσει και να καταφέρει τη νίκη. Σ΄αυτή τη λογική δεν μπορούμε να έχουμε καμιά άλλη επιλογή από το να συμμετέχουμε περισσότερο δυναμικά από ποτέ.
Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 18.00)  συμμετέχουμε ΟΛΟΙ. Αντιστεκόμαστε ΟΛΟΙ και ΟΛΟΙ μαζί στέλνουμε για μια ακόμα φορά το μήνυμα στις αναποτελεσματικές πολιτικές που εκπορεύονται από την Τρόικα ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τελικής δικαίωσης.
Ο Σπάρτακος καλεί τους συναδέλφους εργαζόμενους της ΔΕΗ να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που μας επιβάλλονται και για να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την αποδοκιμασία μας στα μέτρα και στις αντιλαϊκές πολιτικές.



Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News