Dei Energy News

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία και στον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ από τον Βασίλη Καπερνάρο και την Ραχήλ Μακρή

Περιοδεία στην δυτική Μακεδονία πραγματοποιούν από χθες η Ραχήλ Μακρή και ο Βασίλης Καπερνάρος. Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκαν την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης όπου είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία των αστυνομικών υπαλλήλων της περιοχής ενώ αργότερα συνοδευόμενοι από το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των Αν. Ελλ. Παν. Πλακεντά των Αναπλ/τη Γραμματέα της Γραμματείας συνδικαλιστικού Άρη Βατάλη και την συντονιστική επιτροπή των Αν. Ελλ. Κοζάνης επισκέφθηκαν των ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ /ΔΕΗ   και συνομίλησαν με στελέχη και εργαζόμενους του σταθμού.
Ο κ. Καπερνάρος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των ημερών που απασχολεί την περιοχή μας και δεν είναι άλλο από αυτό του ΑΔΜΗΕ: «Πρόκειται  για ένα σκάνδαλο. Είναι μια ενέργεια
που δεν μπορεί να κατανοηθεί από ένα λογικό άνθρωπο. Αυτοί που θέλουν να περάσουν κάτι τέτοιο δεν είναι υπουργοί, αλλά νεοπλασιέ… της Ελληνικής περιουσίας του Ελληνικού Λαού», σημείωσε. Ο κ. Καπερνάρος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να είναι αντίθετοι με την πώληση του ΑΔΜΗΕ και οι βουλευτές (Κουκουλόπουλος και Παπαδόπουλος) να είναι υπέρ, ενώ τόνισε ότι «η πώληση του ΑΔΜΗΕ δεν θα περάσει έτσι….».   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News