Dei Energy News

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ:ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στιγμές απείρου κάλους ζούμε στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, με την συγκυβέρνηση να προβαίνει σε μια ακόμη συνταγματική εκτροπή.
Μέσα στη γύμνιά της και στην παντελή έλλειψη επιχειρημάτων να αντιμετωπίσει την απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, αποφάσισε την πιο αντιδημοκρατική ..
κίνηση, αυτή της επιστράτευσης των χιλιάδων υπαλλήλων όλου του Ομίλου ΔΕΗ.
Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η κοινωνία ήταν αλληλέγγυα στον έντιμο και καθαρό αγώνα μας, ένα αγώνα που δεν έγινε για συντεχνιακά συμφέροντα, όπως πάσχιζε να περάσει στην κοινή γνώμη η Κυβέρνηση, μέσω των πανίσχυρων μηχανισμών προπαγάνδας, αλλά είχε ως στόχο την προάσπιση της Δημόσιας περιουσίας που ανήκει στον Ελληνικό λαό.
Το ξεπούλημα της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας, ήταν κτύπημα στο μαλακό υπογάστριο της εθνικής μας οικονομίας.
Δυστυχώς όμως, η κυβέρνηση και οι βουλευτές της προτιμούν την ικανοποίηση των ιδιωτικών συμφερόντων και όχι το Δημόσιο συμφέρον, η ευθύνη για την εκποίηση της ΔΕΗ ανήκει μόνο σε αυτούς. Η παρεμπόδιση στα σχέδιά της ήταν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και για αυτό το λόγο επιταχθήκαν και όχι γιατί παρανόμησαν ή ότι κάνανε κακό στην κοινωνία, γιατί απλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.
Η επιστράτευση δεν πρόκειται να μας ρίξει το ηθικό και δεν θα προσκυνήσουμε τον εχθρό.
Δεν είμαστε συντεχνία αλλά μέρος μιας κακοποιημένης κοινωνίας, μιας κοινωνίας που σύντομα θα στείλει στο καλάθι των αχρήστων τα σχέδιά της συγκυβέρνησης και του αδηφάγου οικονομικού κατεστημένου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News