Dei Energy News

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Λίγο πριν την έξοδο 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι


Το σχέδιο της απομάκρυνσης 150.000 υπαλλήλων από το Δπμόσιο παραμένει ακόμη στις απαιτήσεις της τρόικας, μια και προβλέπεται στο υπογεγραμμένο δεύτερο μνημόνιο...
Η απερχόμενη κυβέρνηση το έχει ήδη επεξεργαστεί σε συνεργασία με την Task Force... Πράγμα που σημαίνει ότι αμέσως μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης επανέρχονται στην ημερήσια διάταξη οι διαδικασίες για την απομάκρυνση περίπου 50.000 υπαλλήλων ετησίως.

Μετά την εκπόνηση των κριτηρίων για την αξιολόγηση του προσωπικού, που αναμένεται να επεκταθεί τον Ιούνιο σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες του Δημοσίου, επανέρχεται και η απόφαση για την εισαγωγή Συστήματος Περιγραμμάτων θέσεων. Το σύστημα αυτό σημαίνει ότι όλες οι θέσεις του Δημοσίου θα «επανεξεταστούν», στο πλαίσιο της κατάρτισης των νέων οργανισμών, από μηδενική ουσιαστικά βάση με την καθιέρωση νέων προσόντων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Η διαδικασία αυτή εκτιμάται ότι θα ανοίξει τον δρόμο για την απομάκρυνση των υπαλλήλων που θα αδυνατούν να καλύψουν τις εν λόγω θέσεις με βάση τις νέες αυξημένες απαιτήσεις.


Πηγή: "Το Ποντίκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News