Dei Energy News

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΥΤΕΚΩ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΣΤΟ ΤΑΥΤΕΚΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΠ/ΔΕΗ
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΑΣ
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ
ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΟΥ Ι’ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Συναδέλφισες–οι,
Επειδή με διάφορα ακούσματα επιτείνεται η ανησυχία και η αγωνία σας για μια φορά ακόμα επαναλαμβάνουμε σήμερα την βασική μας δέσμευση απέναντί σας.
Η δέσμευσή μας στη βάση των συζητήσεων που έχουμε κάνει είναι ότι συνεχίζουμε αδιάλειπτα τον αγώνα ώστε:
1ον) Να ακυρώσουμε την απαράδεκτη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου. Όσον αφορά στο θέμα αυτό όπως γνωρίζετε με την ανακοίνωση που εκδώσαμε στις 12/11/2012 βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Μετά την θετική εισήγηση του Δ΄ Θερινού τμήματος προς την ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχουμε αρκετές ελπίδες να το πετύχουμε.
2ον) Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συνεχίζουμε της επαφές σε όλα τα επίπεδα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την
προώθηση της λύσης του προβλήματος.
Ταυτοχρόνως με αυτό, σε καθημερινή βάση μαζί με τους νομικούς μας συμβούλους παρακολουθούμε και παρεμβαίνουμε ενισχυτικά με σκέψεις και προτάσεις στο ομολογουμένως πολύ σημαντικό έργο της Επιτροπής που ορίστηκε από το Δ.Σ. της Επιχείρησης και στην οποία συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι μας στο Δ.Σ. της ΔΕΗ με πολύ σημαντική συνεισφορά.
Ως γνωστό έργο της επιτροπής σε συνεργασία με την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι η εξεύρεση της λύσης του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την απαράδεκτη και νομικά αστήρικτη απόφαση του Ι΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
3ον) Για όσους ανησυχείτε ή ανησυχήσατε με διάφορα ακούσματα ότι μπορεί να προωθηθεί η οποιαδήποτε λύση χωρίς πρώτα να γνωρίζετε όλα τα δεδομένα επαναλαμβάνουμε ότιπριν προωθηθεί οτιδήποτε προς το Δ.Σ. της ΔΕΗ η προς νομοθέτηση θα υπάρξει διεξοδική ενημέρωση σας.
4ον) Όπως από την αρχή σας είχαμε πει, κοιτώντας σας στα μάτια, εάν και εφόσον καταφέρουμε (ή ακυρώνοντας την παράνομη και άδικη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είτε μέσω νέας νομοθέτησης) να εξαλείψουμε το πρόβλημα και το φόβο μείωσης των μισθών σας,τότε και μόνο τότε θα σας απευθύνουμε έκκληση -προκειμένου να μην κλείσει και να μην διαλύσει εντελώς ο ασφαλιστικός μας φορέας, αφού πλέον δεν θα υπάρχει η βασική αιτία που σας έκανε να θέλετε να λήξει η απόσπασή σας- να αποσύρετε το αίτημα σας για επιστροφή στη ΔΕΗ και τις θυγατρικές της.
5ον) Όπως πολλές φορές τονίσαμε εάν παρά ταύτα, παρότι θα έχει λυθεί το πρόβλημα εσείς εξακολουθείτε να επιθυμείτε την επιστροφή σας, στη ΔΕΗ η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όχι μόνο δεν θα σταθεί εμπόδιο αλλά απεναντίας θα συνηγορήσει στο να ικανοποιηθεί η επιθυμία σας.
Κλείνοντας αυτή την επιστολή και επειδή την ώρα που ακόμα διεξάγονται βασικές συζητήσεις είναι παρακινδυνευμένο να πούμε κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σεβόμενοι την αγωνία σας με την παρουσία των συλλόγων μελών μας, στους οποίους είστε μέλη, τις αμέσως επόμενες ημέρες στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας μας θα κάνουμε διεξοδική ενημέρωση, για όλα.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News