Dei Energy News

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Νόθο χαρακτήρισε το δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη "μικρή ΔΕΗ" η Παπαρήγα


Ως νόθο χαρακτήρισε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να γίνει και «να χρησιμεύσει στον λαό για να οργανώσει την αντεπίθεσή του».
Η κα. Παπαρήγα υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ θα καταθέσει δική του πρόταση, η οποία «ανοίγει το θέμα στον λαό ότι είμαστε εναντίον όλων των ιδιωτικοποιήσεων».
Επιπροσθέτως, η ίδια είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εμφανιστεί ως εναλλακτική λύση για το λαό, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναλλακτική..
λύση για το σύστημα, αλλά «δεν είναι λύση για το λαό».
Όπως είπε η ίδια, αν το ΚΚΕ αποδεχτεί την κατάργηση ενός μόνο τμήματος της ιδιωτικοποίησης, τότε «αθωώνεται όλη η πορεία μέχρι τώρα κι αποδεχόμαστε την μετοχοποίηση, τον διαχωρισμό με την δημιουργία των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ».
Η Αλ. Παπαρήγα υπερασπίστηκε την δημόσια ΔΕΗ, επέκρινε την κυβέρνησης επειδή «δεν έχει διάθεση να γίνει δημοψήφισμα, ούτε Ολομέλεια», καθώς έχει υιοθετήσει την «στρατηγική πυγμής και μαστιγίου» για να αντιμετωπίσει την αγανάκτηση του λαού.
Επέκρινε ακόμη την συνδικαλιστική ηγεσία της ΔΕΗ λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ήθελαν να αντισταθούν στην επιστράτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News