Dei Energy News

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγές στη Διεύθυνση Ορυχείων της ΔΕΗ

Με νέο οργανόγραμμα θα λειτουργεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η Διεύθυνση Ορυχείων της ΔΕΗ. Η Γενική Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας σπάει σε τρεις διευθύνσεις, οι οποίες θα υπάγονται απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων της Αθήνας, ενώ οι τρεις διευθύνσεις στην Αθήνα συρρικνώνονται σε δύο. Ως ενιαία θα εξακολουθεί να λειτουργεί η Γενική Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου
Μεγαλόπολης. Αυτή την περίοδο μάλιστα αναμένεται η επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν τις δύο νέες διευθύνσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας. Η κομβικότερη αλλαγή είναι αυτή στη Δ. Μακεδονία.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η επίσημη άποψη για το σπάσιμο σε τρεις διευθύνσεις είναι η ανάγκη βελτίωσης της αποδοτικότητας των ορυχείων. Υπάρχουν όμως ακόμη δύο απόψεις. Η ανεπίσημη που λέει ότι έπρεπε να σπάσουν κάποτε η αυτονομία και ο συγκεντρωτισμός της Γενικής Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δ. Μακεδονίας και αφήνει υπόνοιες περί τοπικής διαπλοκής και η συνδικαλιστική που λέει ότι είναι πολιτική επιλογή για να καλυφθούν τα «ψυγεία».

http://energypress.gr/news/reuma/Allages-sth-Dieythynsh-Oryheiwn-ths-DEH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News