Dei Energy News

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κάθε Δευτέρα θα λειτουργεί το ταμείο της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα...

Κάθε Δευτέρα θα λειτουργεί το ταμείο της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα, συμφωνία με ανακοίνωση της, στο τοπικό γραφείο της επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης αναφέρει στο anatolh:
«Η εξέλιξη αυτή και δεδομένης της υφιστάμενης κατάστασης και όσων βιώνει η Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια, δεν είναι κάτι που μας βρίσκει θετικούς. Αμέσως επικοινώνησα με την κ. Τσόγκα Διευθύντρια υπηρεσιών στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα
προκειμένου να ενημερωθώ σχετικά και να τις εκθέσω τους προβληματισμούς και την ανησυχία μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ΔΕΗ δεν είναι μια δημόσια επιχείρηση, είναι ιδιωτική. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ ότι θα πρέπει από πλευράς μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε αυτό το κλίμα. Η ΔΕΗ έχει μια συνεργασία με το Δήμο. Βεβαίως οι αρμοδιότητές μου δεν φτάνουν στο να δώσω κατευθυντήριες γραμμές σε μια επιχείρηση το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει. Έχω υποχρέωση όμως να υποστηρίξω την Ιεράπετρα και τους πολίτες και να ενεργήσω για τη διασφάλιση της καλύτερης εξυπηρέτησής τους. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί έτσι ώστε να μην χρειαστεί υπάλληλοι να μετακινούνται αλλά και το ταμείο να είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News