Dei Energy News

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Ράιχενμπαχ-Λιβιεράτου για την ενέργεια...


Η συνέχιση της συνεργασίας του ΥΠΕΚΑ με την ομάδα δράσης για την Ελλάδα, στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας και της διαχείρισης του χώρου, ως σημαντικοί μοχλοί ανάπτυξης για τη... χώρα, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελου Λιβιεράτου, με τον επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο υπουργείο.

«Η ομάδα αυτή υπό τον κ. Ράιχενμπαχ έχει προσκληθεί από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να βοηθήσει στη διατύπωση κάποιων νέων προτάσεων για τα θέματα που αναφέρονται στο περιβάλλον, στην ενέργεια και στη διαχείριση του χώρου» δήλωσε ο κ. Λιβιεράτος μετά τη συνάντηση.
«Η σημερινή συζήτηση ήταν πάρα πολύ καλή, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με πλήρη αντίληψη των προβλημάτων» τόνισε, ενώ, καταλήγοντας ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθησή ότι «αυτή η καλή συνεργασία με την Task Force, δηλαδή με αυτή την ομάδα βοήθειας και συνεργασίας, θα συνεχίσει και στο μέλλον».

«Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις για συγκεκριμένους τομείς που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία, και είναι πολύ σημαντικοί για την Ελλάδα. Αναφέρομαι στη διαχείριση των απορριμμάτων, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στο Κτηματολόγιο» δήλωσε απ την πλευρά του ο κ. Ράιχενμπαχ, επισημαίνοντας ότι «είναι τρία θέματα πολύ μεγάλης σημασίας, τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξη της Ελλάδας.

Τέλος, ο κ. Ράιχενμπαχ εξέφρασε τη χαρά του για τη συνέχιση της συνεργασίας με το ΥΠΕΚΑ
.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News