Dei Energy News

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Κλέβουν και… χρηματοκιβώτια από τη ΔΕΗ!

http://www.protothema.gr/

Δεν φτάνει το πλιάτσικο που υφίσταται στα υλικά της και κυρίως τους μετασχηματιστές από τους «κυνηγούς» χαλκού, έχει να αντιμετωπίσει και τους διαρρήκτες… χρηματοκιβωτίων η ΔΕΗ.! Μια τέτοια «επίσκεψη» δέχθηκαν οι εγκαταστάσεις της στο Φράγμα Καστρακίου στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν τα γραφεία, παραβίασαν με οξυγόνο το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν από το εσωτερικό όσα χρήματα υπήρχαν μέσα, τα οποία υπολογίζονται γύρω στα 8.000 ευρώ. Οι υπάλληλοι που πήγαν να πιάσουν δουλειά το πρωί διαπίστωσαν την διάρρηξη και ειδοποίησαν την Αστυνομία που πήρε αποτυπώματα από τον χώρο, με την ελπίδα να την οδηγήσουν στους δράστες.

*** Τους μετασχηματιστές από τις κολώνες της Δ.Ε.Η. στην περιοχή του Άσπρου Κιλκίς είχαν ρημάξει τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 21 και 23 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν τρία πηνία χαλκού βάρους 80 κιλών και διαρρηκτικά εργαλεία κι έτσι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.


*** Έναν υποσταθμό της ΔΕΗ κοντά στο γυμναστήριο «Τόφαλος» στην Πάτρα διέρρηξαν ένας 18χρονος «κυνηγός» χαλκού και ένας ανήλικος συνεργός του ηλικίας 14 χρόνων και άρπαξαν χαλκό και άλλα μέταλλα, τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητό τους όταν συνελήφθησαν.


*** Καλώδια μήκους 30 μέτρων «ξήλωσε» από τα φρεάτια δημοτικού φωτισμού στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας ένας 33χρονος Έλληνας, βυθίζοντας στο σκοτάδι το οδικό δίκτυο της περιοχής. Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News