Dei Energy News

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οι φασίστες των καναλιών, οι τσαρλατάνοι της Χρυσής Αυγής και οι υποκριτές της Αριστεράς


Γράφει ο Φώτης Μελέτης
www.Rockway.gr

Στο επίκεντρο και στην επικαιρότητα είναι πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και με τα έκτροπα που δημιουργεί φαίνεται ότι η συζήτηση θα είναι έντονη και τους επόμενους μήνες, ίσως και χρόνια, αν και πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών δεν θα ήθελε μία παρέα ακραίων φασιστών και πολιτικών τσαρλατάνων να κυριαρχήσει στη πατρίδα μας.
Η αντιμετώπιση της από το υπάρχον πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα είναι πλήρως αποτυχημένη αφού με την αρνητική κριτική και προβολή της καταφέρνουν να την κάνουν συμπαθή στα μεσαία λαϊκά στρώματα.
Με ένα απλό λαϊκίστικο αλλά εύστοχο ερώτημα οι “αληθινοί” δημοσιογράφοι και οι “προοδευτικοί” πολιτικοί θα είχαν ακυρώσει την ρατσιστική δράση της και θα είχαν ξεσκεπάσει το δήθεν αντισυστημικό της προσωπείο αν ρώταγαν το εξής: “Γιατί ρε λεβέντες της Χ.Α δεν έχετε κάνει έναν “τσαμπουκά” ή μία διαμαρτυρία στον εθνικό εργολάβο και στα εργοτάξια του (ξέρετε ποιον εννοούμε…) αλλά και σε άλλους μεγαλοεργολάβους και γνωστούς επιχειρηματίες και να “διώξετε” τους αλλοδαπούς που απασχολούνται εκεί αφού σίγουρα οι περισσότεροι θα είναι ανασφάλιστοι και χωρίς το νόμιμα χαρτιά;”
Η απάντηση της Χ.Α. θα ήταν σε μορφή κραυγών και απειλών αλλά επί της ουσίας θα έδειχνε πόσο επιλεκτική είναι η λειτουργία της και πόσο πιστός υπηρέτης του συστήματος είναι. Μπορεί να επιθυμεί ο Κασιδιάρης και οι λοιποί να αντικαταστήσουν με τον ψεύτικο ακτιβισμό τους, το αδύναμο κράτος και να βιαιοπραγούν κατά το δοκούν, όμως τους προδίδει η άριστη σχέση που έχουν παρασκηνιακά (αλλά πλέον και στο προσκήνιο) με την αστυνομία και τους παρακρατικούς μηχανισμούς εξουσίας κάτι που φάνηκε στην πρόσφατη επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, όπου εξαφανίστηκαν και δεν συμμετείχαν σε καμία εκδήλωση διαμαρτυρίας και ούτε καν τόλμησαν να διοργανώσουν έστω κάτι δικό τους. Ο φιλοναζισμός κύριοι δεν κρύβεται…
Για το θρησκευτικό κομμάτι δεν χρειάζονται καν ερωτήσεις, διότι ο Χριστός ποτέ δεν επικροτούσε την βία εναντίον αδυνάτων και πρόσφερε την βοήθεια του σε οποιονδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτως πεποιθήσεων. Αντιθέτως η θρησκευτική κοροϊδία της Χ.Α βγήκε στην επιφάνεια αφού υπάρχει βουλευτή της, που μέσω του black metal συγκροτήματος Naer Mataron, υμνεί τον παγανισμό και επικροτεί τον αντιχριστιανισμό. Με λίγα λόγια… Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

Τώρα ας έρθουμε στο αντίπαλο στρατόπεδο διότι και από εκεί η υποκρισία δεν περισσεύει αν και τουλάχιστον εκεί οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κρατούν τα δημοκρατικά προσχήματα.
Βλέπουμε να μιλούν ορισμένα από τα επιφανή κομματικά στελέχη  της αριστεράς (ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και  ΣΥΡΙΖΑ) για τον φασισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενώ στον αντίποδα ψιθυρίζουν με ανακοινώσεις και άρθρα απέναντι στους εργολάβους της ενημέρωσης του Μπόμπολα και του Αλαφούζου και δεν τους πολεμούν με σθένος ώστε να σταματήσουν το δημοσιογραφικό φασισμό του ΜΕΓΚΑ, του ΣΚΑΙ και των λοιπών μεγάλων καναλιών, ραδιοφώνων και εφημερίδων που αποτελούν τις πιο αντιδημοκρατικές και δόλιες “ομάδες κρούσης” του καθεστωτικού δωσιλογισμού. Γιατί άραγε; Γιατί δεν κινούν τις λαϊκές μάζες και τα κομματικά τους μέλη που ελέγχουν εναντίον των τηλεοπτικών μέσων της διαπλοκής και να ξεγυμνώσουν άμεσα τον φασιστικό τους ρόλο;


Θυμώνουν (δικαιολογημένα) για τις ρατσιστικές και επιλεκτικές δράσεις της παρέας του Μιχαλολιάκου και αντιδρούν με δυναμισμό εναντίον τους, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας στα εργασιακά θέματα αφού εκεί αντιδρούν νωχελικά και διασπαστικά στα αντεργατικά μέτρα των τελευταίων κυβερνήσεων, δεν τολμούν να κάνουν ούτε μία σοβαρή και μαζική κατάληψη της γερμανικής πρεσβείας ή κάποιου υπουργείου, δεν αποδοκιμάζουν διαρκώς και όχι μεμονωμένα τους τροϊκανούς και το κυριότερο δεν παλεύουν με ενότητα για να καταργήσουν τα μνημόνια της υποταγής και της εθνικής καταστροφής.  
Δεν τους ενδιαφέρει να οργανώσουν τον λαό ενάντια στη καταστροφή που βιώνουμε, απλά τους νοιάζει να κρατήσουν τα μαγαζάκια τους και φυσικά και την χρηματική  επιδότηση τους.
Δεν μπορεί οι “επαγγελματίες” της αριστεράς (Δαμανάκη, Ανδρουλάκης, Ψαριανός, Μπίστης, Κουβέλης κα) να προστατεύουν και να αποθεώνουν ντοκιμαντέρ, παραστάσεις, ταινίες, βιβλία, τραγούδια μόνο όταν βολεύει την δικής τους άποψη και θεωρία περί ελληνικής ιστορίας και θρησκείας και όταν προβληθεί ένα καλλιτεχνικό έργο που είναι αντίθετο στα δικά τους αριστερά ιδεώδη τότε το επιχείρημα που κυριαρχεί είναι τα περί “ελευθερία λόγου”, “ιμπεριαλισμού”, “αμερικανών πρακτόρων” και “κακού καπιταλισμού”. 
Ξεχνούν οι άλλοτε επαναστάτες της γενιάς του Πολυτεχνείου ότι συντηρούν μεγάλες περιουσίες και απολαμβάνουν τα αγαθά του καπιταλισμού ενώ έφτασαν σε σημείο σοσιαλιστές και αριστεροί βουλευτές πριν από λίγους μήνες σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή (Πρωταγωνιστές-Μέγκα)  να αποθεώσουν το ρόλο, το μυαλό και τη δράση  του “τσεκουράτου”, Μάκη Βορίδη!

Ξεχνούν ότι οι η Κίνα είναι κομμουνιστική χώρα και τα μεροκάματα στη χώρα του ΜΑΟ είναι ανύπαρκτα και λειτουργούν σε σκληρό νεοφιλελεύθερο καθεστώς.
Ξεχνούν τη αδίστακτη δικτατορία της Βόρειας Κορέας που οι βασιλείς του μεσαίωνα φαντάζουν φιλελεύθεροι μπροστά της και οι πολιτικοί αντιρρησίες  βρίσκονται στις φυλακές.
Ξεχνούν ότι, οι αριστεροί Εργατικοί του Τόνι Μπλερ διέλυσαν και ενέκριναν τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία και οι σοσιαλιστές τύρρανοι της Αφρικής (Καντάφι, Μουμπάρακ) ήταν κολλητοί του περίφημου πρώην ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ πρωθυπουργού μας, ΓΑΠ.
Ξεχνούν ότι ο κομμουνιστής κυβερνήτης Jacob Zuma στη Νότια Αφρική έδωσε εντολή στην αστυνομία που σκότωσε δεκάδες άτυχους απεργούς  μεταλλωρύχους. Σε αυτό το τραγικό γεγονός οι  αγωνιστές του προλεταριάτου και της εργατικής τάξης κώφευσαν και εξαφανίστηκαν…
Ξεχνούν οι αριστεροί σύντροφοι ότι “δικοί τους” εκτέλεσαν τον ήρωα της αντίστασης, Άρη Βελουχιώτη και με τη τακτική τους καταδίκασαν τον άλλο μεγάλο αντιστασιακό Νίκο Πλουμπίδη αφού πρώτα τον χαρακτήρισαν χαφιέ και τον έστειλαν στο απόσπασμα. Μέχρι και τον κορυφαίο επαναστάτη της αριστεράς και σπουδαία προσωπικότητα ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ τον σκότωσαν  άντρες του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βολιβίας.
Τα γκούλαγκ, ο σταλινισμός, η ΚGΒ, η ΣΤΑΖΙ και οι ρωσικές επιθέσεις στην άλλοτε Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία και Πολωνία, τι ήταν; Μα φυσικά, κόκκινος φασισμός και για αυτό κατέρρευσε ο κομμουνισμός πανηγυρικά τον περασμένο αιώνα. Διότι δεν ήταν μόνο η οικονομική κατάσταση και η ανέχεια που επικρατούσε εκείνη την χρονική περίοδο αλλά η σκληρή καταπίεση που ασκούσαν στο λαό οι πράκτορες και η ολιγαρχία της εποχής.
Κλείνοντας θα επιστρέψω την αναφορά μου στους ντόπιους ταλιμπάν και πολιτικούς επιτηδευματίες της ναζιστικής και απάνθρωπης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι με τις απόψεις και τις θέσεις τους προσβάλλουν τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία και τους παραθέτω ένα απόσπασμα από το λόγο του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου:

“Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού; Δεν είναι ο “πλησίον” της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν “καλός”…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News