Dei Energy News

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ανδρέας Ψυχάρης: «Πέρασαν οι εποχές που ο Φωτόπουλος θεωρούσε τη ΔΕΗ κτήμα του»

http://newpost.gr/
«Πέρασαν οι εποχές που ο Φωτόπουλος και ο κάθε κύριος Φωτόπουλος, μπορούσε να κατεβάσει τους διακόπτες όποτε ήθελε, λες και η ΔΕΗ ήταν κτήμα του», υπογράμμισε σε υψηλούς τόνους, ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Ανδρέας Ψυχάρης, στην παρέμβαση που έκανε την Τετάρτη στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τις αποκρατικοποιήσεις.

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε, λέγοντας: «Αλλά βέβαια για να το κάνει προφανώς θεωρούσε ότι είναι. Διότι δεν εργαζόταν, διότι έκανε ταξιδάκια με τα χρήματα του ελληνικού λαού και έχει και το θράσος αυτή τη στιγμή να ζητάει ένα είδος αντάρτικου. Αυτό, λοιπόν, το σύστημα, αυτό το κατεστημένο πρέπει να το αλλάξουμε».

«Επειδή δεν είμαστε ένα σοβιετικό κράτος, το κράτος δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας. Με τον τρόπο αυτό όταν έχουμε δικές μας επιχειρήσεις ουσιαστικά αντί να κερδίσουμε, χάνουμε έσοδα. Έχουμε παραπάνω έξοδα και χάνουμε φορολογικά έσοδα. Επίσης, επιτρέπουμε τη δημιουργία κατεστημένων και συστημάτων τύπου Φωτόπουλου, τα οποία απειλούν την κοινωνία» συμπλήρωσε ο κ. Ψυχάρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που παρουσιάζεται μέσα από την κρίση για την αναδιοργάνωση του κράτους.  

«Εμείς θέλουμε ένα υγιές κράτος όπου ο επιχειρηματίας να μπορεί να αναπτυχθεί και να έχουμε μια ελεύθερη αγορά» κατέληξε ο κ. Ψυχάρης, ζητώντας από τον υπουργό Οικονομικών την άμεση προώθηση των αποκρατικοποιήσεων, από τις οποίες αναμένεται να επωφεληθεί το ελληνικό κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News