Dei Energy News

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Συμπαιγνία ανταρτών της ΔΑΚΕ με Φωτόπουλο στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ


Πλήρης επιβεβαίωση του parapolitika.gr
 


Έντονο πονοκέφαλο προκαλούν στη ΝΔ τα όσα συνέβησαν στο εκλογικό συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όπου η ΔΑΚΕ συνολικά αύξησε τη δύναμη της και θα μπορούσε να πάρει την προεδρία αλλά λόγω του διασπαστικού ψηφοδελτίου τελικά κατάφερε να βγει πρώτο το ψηφοδέλτιο του Φωτόπουλου ο οποίος αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος.
Το parapolitika.gr είχε αναφερθεί από την πρώτη στιγμή στις υπόγειες διαδρομές της ΠΑΣΚΕ με τον αντάρτη της ΔΑΚΕ ο οποίος τώρα διεκδικεί τη θέση του γενικού γραμματέα αν συνεργαστεί με τον Φωτόπουλο και τον γνωστό Ρίζο Ρίζο το ψηφοδέλτιο του οποίου πήρε δύο έδρες.
Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΔΕΗ και παλαιός γραμματέας της ΓΣΕΕ Βαγγέλης Μπουζούλας , την προηγουμένη των εκλογών κατέβαλε προσπάθειες ώστε να κατέλθει ενιαίο το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ και συναντήθηκε μάλιστα με παλαιούς συνδικαλιστές και με τον αντάρτη υποψήφιο ο οποίος παρέμεινε ανένδοτος .
Αφού είδε και απόειδε κατέβηκε στους συνέδρους με τον επίσημο υποψήφιο της ΔΑΚΕ Αντώνη Καρρά καταφέρνοντας να αυξήσει τη δύναμη της παράταξης διακομμματικά. Δυστυχώς όμως ,το αποτέλεσμα ήταν να αυξήσει τη δύναμη της η ΔΑΚΕ , να χάσει η ΠΑΣΚΕ δύο έδρες αλλά να επανεκλεγεί πρόεδρος ο Φωτόπουλος! Ας τα δουν αυτά στη Συγγρού γιατί οπωσδήποτε τώρα πρέπει να παρέμβουν δυναμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News