Dei Energy News

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ολοκληρώσατε με επιτυχία τη…Φάλαγγα εναντίον των πρώην συναδέλφων σας

του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

Μπράβο κ. Κουτρουμάνη - Άξιος ο μισθός σας

 Η ερμηνευτική εγκύκλιος του “υποκαταστήματος του Γερμανικού” Υπουργείου Εργασίας, πέρα από …κόκκαλα τσακίζει πρωτίστως τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και όχι μόνο.

Ο…πολύς κ. Υπουργός Εργασίας ολοκλήρωσε το επι διετία “έγκλημα” που συντελείται εις βάρος των εργαζομένων και των ανέργων, ικανοποιώντας πλήρως τις εντολές των εργοδοτών και της ΤΡΟΙΚΑ καθιστώντας την Ελλάδα μια απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη.

Η χώρα μας κατέστη πλέον ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΝΤΑΧΑΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και ΚΑΙΑΔΑΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αγορές και οι τοκογλύφοι.

Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα καλούνται να εργαστούν με μισθούς πείνας, ώστε οι μεγάλοι εργοδότες να μπορούν να διατηρήσουν στο ακέραιο το δικαίωμα τους να ζούν μεγαλοπρεπώς.

Έπειτα από το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, με την ψήφιση και την εφαρμογή του 2ου Μνημονίου, συντελείται η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου ύψους 10 δις Ε από τους φτωχούς εργαζόμενους προς τις…”τσέπες” των εργοδοτών.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι από τη στιγμή που αυτοί θα…νομίζουν ότι μας πληρώνουν, εμείς θα κάνουμε ότι εργαζόμαστε διότι ως γνωστόν ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ δεν χορεύει!!!

Οι κάθε λογής επικλήσεις τάχα υπευθυνότητας των αρμοδίων Υπουργών και πρώην συνδικαλιστών δεν πείθουν κανέναν, γιατί για εμάς υπευθυνότητα δεν είναι να νομοθετείς ή να εισηγείσαι μέτρα καταστροφής κατά των πρώην συναδέλφων σου τους οποίους κατά το παρελθόν εκπροσωπούσες.

Όμως, επειδή πολύς λόγος γίνεται για τη διάσωση δήθεν της πατρίδας, οφείλουμε να τους θυμίσουμε ότι τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Καλούμε τον κ. Υπουργό και πρώην συνάδελφο μας, να παραιτηθεί άμεσα εάν του έχει απομείνει λίγη τσίπα και φιλότιμο.

Άλλωστε, είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Υπουργός εύκολα μπορεί να βρει εργασία ως υπάλληλος των εργοδοτών ή σύμβουλος της ΤΡΟΙΚΑ και των δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News