Dei Energy News

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ


Συνεχίζεται ο κύκλος των ενημερώσεων που έχει ξεκινήσει το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για μείζονος σπουδαιότητας ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.
Ασφαλιστικό, Εργασιακά, Περικοπές, ΕΣΣΕ και Πορεία ΔΕΗ είναι μεταξύ των θεμάτων που θα αποτελέσουν τον κορμό της ενημερωτικής συνάντησης.
Μετά την άκρως επιτυχημένη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα, μια διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση εκατοντάδων εργαζομένων, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μεταφέρει αυτή τη φορά την ενημέρωση στο κτήριο της Λέσχης Αξιωματικών, Κινηματοθέατρο ¨Φίλιππος¨ στην Κοζάνη, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της άμεσης ενημέρωσης των εργαζομένων, σε κομβικά σημεία του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις στα θέματα που βρίσκονται τούτη την ώρα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, θα φροντίσει με τέτοιου είδους ενημερώσεις να δίνει πάντα  όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, συνδράμοντας ουσιαστικά και άμεσα στην καλύτερη δυνατή πληροφόρηση των εργαζομένων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News