Dei Energy News

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τσίπρας:«Τα συνεταιράκια του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»

Κόντρα Τσίπρα – Σαχινίδη στη Βουλή
«Είναι η ώρα να ανατραπεί η κυβέρνηση. «Έρχεται η ώρα της κρίσης» είπε ο κ. Τσίπρας και έθεσε το δίλημμα των εκλογών «ή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου υπό τον κ. Ράιχενμπαχ ή ένας νέος συνασπισμός εξουσίας με δυνατή αριστερά, που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση και όχι στην υποτέλεια». 
Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε για υποκρισία «τα συνεταιράκια του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ», σημειώνοντας ότι αγχώνονται αν και οι δύο μαζί θα εκλέξουν 151 βουλευτές για να εφαρμόσουν την πολιτική του μνημονίου, υπό τις εντολές του Ράιχενμπαχ.
Μάλιστα προέτρεψε την κυβέρνηση να επισπεύσει τις εκλογές γιατί όπως είπε «έτσι όπως πάτε αν γίνουν εκλογές στις 29 Απριλίου μάλλον θα πρέπει να κατέβετε από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις εκλογές για να πάρετε το μπόνους και να έχετε 151 έδρες».
Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης απάντησε στις βολές υποστηρίζοντας ότι την ώρα που ο ελληνικός λαός θα πάει να ψηφίσει, θα έχει ταυτίσει την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ με τα πετρέλαια του Τσάβες, την έξοδο από το ευρώ και τη στάση πληρωμών, ενώ κατηγόρησε το κόμμα της αριστεράς ότι ασκεί κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης χωρίς ποτέ να καταθέτει αντιπροτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News