Dei Energy News

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για μια ακόμα χρονιά ενώνει τη φωνή του με την παγκόσμια κοινότητα και στέλνει το δικό του αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Φέτος, για τέταρτη χρονιά, η Ώρα της Γης σε μια περίοδο οξύτατης κρίσης και αναβρασμού, μπορεί να δώσει τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα στην συμμετοχή ολόκληρου του κόσμου, σε μια προσπάθεια για κάτι που είναι αυτονόητο και δεδομένο επί καθημερινής βάσης: Την προστασία του Περιβάλλοντος.

Με το σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…», ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει σε μια δράση που φέτος μεταξύ άλλων θα καταγράψει όλα τα αγαθά και τις αξίες που μας προσφέρει η ελληνική φύση και έχουμε χρέος να προστατεύσουμε.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20.30 το βράδυ σβήνουμε τα φώτα και στέλνουμε αποφασιστικά το μήνυμά μας.

Σε μια περιοχή στην οποία το κεφάλαιο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» είχε και έχει κυρίαρχη θέση στην καθημερινότητά μας και που για το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτελεί θέμα που βρίσκεται πάντα στην προμετωπίδα των δράσεων/διεκδικήσεών μας, δεν τίθεται θέμα επιλογής. Η επαγρύπνηση και η ανάληψη συνεχών πρωτοβουλιών για την βελτίωση-αποκατάσταση των περιβαλλοντικών συνθηκών αποτελούσε και θα αποτελεί μονόδρομο.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για μια ακόμα φορά,  καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν και να αποδείξουν την ευαισθησία που τους διακρίνει και την πρόθεσή τους να συνδράμουν σε κάθε προσπάθεια που το αποτέλεσμά της αφορά όχι απλά στο κοινό,  αλλά στο παγκόσμιο καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News