Dei Energy News

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;;;

Μείζον θέμα δημιουργείται σε περίπτωση που ισχύει η πληροφορία για το συμβόλαιο που έχει ένας από τους «κηπουρούς» του Γ. Παπανδρέου με εταιρεία του δημοσίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην σύμβουλος στο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας ΓΑΠ, ο γνωστός Κώστας Θέος, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα Παπανδρέου βολεύτηκε στη ΔΕΗ καθώς ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου. Τώρα για πιο λόγο έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια θέση, ειδικά σε μια επιχείρηση που σχεδόν δεν έχει να πληρώσει τους μισθούς, είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης.
Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο κ. Θέος φέρεται να έχει συμβόλαιο το οποίο προβλέπει αποζημίωση 300.000 ευρώ σε περίπτωση που φύγει νωρίτερα από τη θέση του.
Τώρα λοιπόν που την ηγεσία του υπ. Ανάπτυξης ανέλαβε ο κ. Κ. Χατζηδάκης, ασφαλώς και θα θέλει να έχει ανθρώπους της εμπιστοσύνης του στη ΔΕΗ, επομένως τόσο ο κ. Ζερβός όσο και ο κ. Θέος πρέπει να αποχωρήσουν.
Ισχύει, όμως, ότι θα πρέπει να του πληρώσουν και 300.000 ευρώ ως αποζημίωση; Υπάρχει τέτοιο συμβόλαιο για τον «κηπουρό» του Παπανδρέου;


Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/06/kostas-theos/#ixzz1zHsXLy00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News