Dei Energy News

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αλεξιπτωτιστής κατέληξε σε... κολώνα της ΔΕΗ!!!

«Αγιο είχε» ένας 60χρονος από τη Λάρισα που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς και παρασύρθηκε από τον αέρα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα της ΔΕΗ, αφού από θαύμα γλίτωσε την φονική ηλεκτροπληξία.
Ο έμπειρος αλεξιπτωτιστής απογειώθηκε από περιοχή του Συκουρίου που χρησιμοποιούν οι αιωροπτεριστές για το χόμπι τους.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ πλησίαζε σε περιοχή όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με εκτιμήσεις, «χτυπήθηκε» από ρεύμα αέρα για να καταλήξει «τυλιγμένος» σε..

καλώδια κολώνας της ΔΕΗ εντός του δημοτικού διαμερίσματος Πουρναρίου του δήμου Τεμπών, χωρίς ωστόσο να «χτυπηθεί» από το ηλεκτρικό ρεύμα!
Ο 60χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κάτοικοι του χωριού ακούγοντάς τον, ενημέρωσαν τις αρχές για το σπάνιο περιστατικό. Συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε αρχικά σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και στη συνέχεια, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κόβοντας τις ζώνες του αλεξίπτωτου τον βοήθησαν να κατέβει στο έδαφος κάνοντας χρήση της «κλίμακας».

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας μετέφερε τον 60χρονο στο γενικό νοσοκομείο όπου, διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα, «απλό» με βάση και το προηγηθέν ατύχημα, έγκαυμα πρώτου βαθμού στο πόδι του. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αργά το απόγευμα ο 60χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, αφού δεν χρειάσθηκε καν να νοσηλευθεί.

Πηγή: eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News