Dei Energy News

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ερώτηση προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καταστήματα της Δ.Ε.Η. Κορινθίας κατέθεσε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. 
Ο κ. Δήμας υπογραμμίζει πως το κατάστημα πωλήσεων Δ.Ε.Η. Κορίνθου καθώς και τα υπαγόμενα σε αυτό καταστήματα Κιάτου και Ξυλοκάστρου απασχολούν σήμερα 16 υπαλλήλους εκ των οποίων οι δέκα καλούνται να εξυπηρετήσουν το σύνολο των 131.000 πελατών της εταιρίας. Οι υπάλληλοι καλούνται επίσης να εργαστούν σε
χώρους ακατάλληλους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρές δυσκολίες τόσο στη διασφάλιση αξιοπρεπών εργασιακών συνθηκών όσο και στην εικόνα των καταστημάτων. Για τον λόγο αυτό ο βουλευτής Κορινθίας απευθύνεται προς το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες επίλυσης των παραπάνω προβλημάτων.

Συγκεκριμένα στο κείμενο της ερώτησης αναφέρεται:

Προς: τον κ. Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Θέμα: «Στεγαστικά προβλήματα σε καταστήματα της Δ.Ε.Η. στην Κορινθία»
Το κατάστημα πωλήσεων Δ.Ε.Η. Κορίνθου καθώς και τα υπαγόμενα σε αυτό καταστήματα Κιάτου και Ξυλοκάστρου απασχολούν σήμερα 16 υπαλλήλους εκ των οποίων οι δέκα καλούνται να εξυπηρετήσουν το σύνολο των 131.000 πελατών της εταιρίας.
Παράλληλα, ο χώρος στον οποίο στεγάζεται το κατάστημα της Κορίνθου καταλαμβάνει επιφάνεια (200 τετραγωνικών μαζί με τους χώρους των ταμείων), ωστόσο οι 10 υπάλληλοί που εξυπηρετούν το κοινό εργάζονται σε χώρο που δεν υπερβαίνει τα 100 τετραγωνικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα τόσο στη διασφάλιση κατάλληλων εργασιακών συνθηκών όσο και στην εικόνα του καταστήματος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα προβλήματα εμφανίζονται και στα καταστήματα Κιάτου και Ξυλοκάστρου.
Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  • Ποιες οι ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν τα σημαντικά στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παραπάνω καταστήματα; Ειδικά όσον αφορά το κατάστημα Κορίνθου προτίθεται το Υπουργείο να προβεί άμεσα στην  ανακαίνισή του;
www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News