Dei Energy News

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ενεργειακοί Διάλογοι: Με Παπαγεωργίου – Ζερβό η εκδήλωση για τον ηλεκτρισμό

Με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ενέργειας κ. Μάκη Παπαγεωργίου, ο οποίος θα ανοίξει την εκδήλωση, και με εισηγητές εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της ενεργειακής αγοράς θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση των «Ενεργειακών Διαλόγων», της πρωτοβουλίας, δηλαδή, του energypress και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης για τον εμπλουτισμό και την εμβάθυνση της εγχώριας δημόσιας συζήτησης πάνω στα επίκαιρα
ζητήματα που απασχολούν και επηρεάζουν την ελληνική ενεργειακή αγορά.
Ειδικότερα, εισηγητές στην εκδήλωση είναι: Ο κ. Μίλτος Ασλάνογλου, Αντιπρόεδρος της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), ο κ. Αρθούρος Ζερβός, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, ο κ. Λουκάς Δημητρίου, εκπρόσωπος του ΕΣΑΗ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανεξάρτητων εταιρειών Ηλεκτρικής ενέργειας), ο κ. Παντελής Κάπρος, Καθηγητής ΕΜΠ, ο κ. Αντώνης Κοντολέων, μέλος του προεδρείου της ΕΒΙΚΕΝ (Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας) και ο κ. Ιωάννης Τσιπουρίδης, Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΕΤΑΕΝ.
Η εκδήλωση  είναι αφιερωμένη στην αναδιάρθρωση της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με επικέντρωση στους εξής τρεις άξονες:
·        Αναδιαμόρφωση της ελληνικής χονδρεμπορικής αγοράς και συμβατότητα με το ευρωπαϊκό Target Model
·        Δημοπρασίες τύπου ΝΟΜΕ
·        Αναδιοργάνωση του Μηχανισμού Διασφάλισης Επαρκούς Ισχύος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στις 12 – 2 το μεσημέρι στην Αίγλη Ζαππείου στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Capital & Vision.
Οι προσκεκλημένοι εισηγητές καλούνται να δώσουν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε προκαθορισμένα ερωτήματα, οι εισηγήσεις, δε, θα εκδοθούν για να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση οι επαγγελματίες του χώρου, οι πολίτες, οι ερευνητές, και ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός νέων επιστημόνων. Το αρχειακό αυτό υλικό θα είναι εσαεί προσβάσιμο μέσω ειδικού section στο πόρταλ energypress.

http://www.energypress.gr/news/reuma/Energeiakoi-Dialogoi:-Me-Papagewrgioy-Zerbo-h-ekdhlwsh-gia-ton-hlektrismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News