Dei Energy News

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ολόκληρο χωριό θα μεταφερθεί στη Μεγαλόπολη για να βγάλει η ΔΕΗ το λιγνίτη από το έδαφος!

Ολόκληρο χωριό θα μεταφερθεί στη Μεγαλόπολη για να βγάλει η ΔΕΗ το λιγνίτη από το έδαφος!
Την Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης για να βρεθεί χώρος για τη μεταφορά του χωριού Τριπόταμος που βρίσκεται εντός των ορυχείων της ΔΕΗ.
Προτάθηκαν 4 μοναδικοί χώροι από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνα Ιερέα Βασίλη Δάρρα και αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο..
προς τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δασαρχείο, Κτηματική Υπηρεσία) με τις προτεινόμενες θέσεις, ώστε μία από αυτές να επιλεγεί για να γίνει συνολική μεταφορά του χωριού.

Ο κ. Γιαννακούρας δήλωσε πως «οι κάτοικοι του χωριού Τριπόταμος δεν πρέπει να πεταχθούν αλλά να μεταφερθούν κάπου οργανωμένα, αφού δεν είναι δική τους επιλογή η μεταφορά αυτή. Το χωριό έχει τη δική του ιστορία και εμείς οφείλουμε όλοι μαζί να ενεργήσουμε συντονισμένα για την επίτευξη του σκοπού αυτού. Επιπλέον θα πρέπει η ΔΕΗ που χρειάζεται το λιγνίτη και κανείς δεν μπορεί να της τον στερήσει να εκτιμήσει κατάλληλα την αξία των σπιτιών των Τριποταμιτών και να τα αποζημιώσει αντίστοιχα».
 http://www.kalimera-arkadia.gr/ - www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News