Dei Energy News

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ



Φόρο τιμής σε ανθρώπους κάθε άλλο παρά απλούς.
Φόρο τιμής σε ανθρώπους που διαχρονικά και καθημερινά αναδεικνύονται σε ΗΡΩΕΣ και υπάρχουν αιώνια στη μνήμη και στην ψυχή μας.
Τελώντας μνημόσυνο υπέρ όλων των συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους την ώρα της εργασίας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τίμησε τους εργαζόμενους της Επιχείρησης που ¨πλήρωσαν¨  με την ίδια τους τη..
ζωή, την αγάπη τους για τη δουλειά και την επιχείρηση.
Η επιμνημόσυνη δέηση που τελείται στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας  τα τελευταία 6 συναπτά έτη -στο πλαίσιο του Πανελληνίου Αγώνα Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» που συνδιοργανώνουν ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ Α.Ε- αποτελεί και μία ευκαιρία να τιμηθούν και οι οικογένειες των θυμάτων. Οι άνθρωποι εκείνοι που έχασαν, γονείς, παιδιά, αδερφούς, συζύγους και χρειάστηκε να σηκώσουν –παράλληλα- το βάρος των οικογενειών τους και το βάρος της απώλειας του ανθρώπου τους.
Ο κατάλογος με τα θύματα αριθμεί πάνω από 40 ανθρώπους ενώ στόχος και ευχή όλων είναι, ποτέ ξανά να μην θρηνήσουμε για το θάνατο κανενός συναδέλφου.
Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έδωσε και δίνει αγώνα έτσι ώστε σε όλους τους χώρους εργασίας της ΔΕΗ να υπάρχουν συνθήκες τέτοιες που να διασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων.
Η οικογένεια του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, ένοιωσε την οδύνη και θρήνησε πολλάκις για τον άδικο θάνατο προσφιλών του προσώπων και για αυτό: όσο υπάρχει ΔΕΗ, όσο θα δουλεύουν μηχανήματα, όσο οι εργαζόμενοι θα καλούνται να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους, θα φροντίζει ώστε να υπάρχουν πάντα οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και συνθήκες γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News