Dei Energy News

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ανοικτή επιστολή του κ. Γ.Κόλλια

"Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή που εργάσθηκα και υπήρξα στέλεχος της μεγάλης οικογένειας της ΔΕΗ"
  
Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες,
Με ανάμικτα συναισθήματα είμαι υποχρεωμένος να σας αποχαιρετίσω σεβόμενος έτσι την σχετική κυβερνητική απόφαση.
Μετά από 34 χρόνια κοινής πορείας και προσπάθειας, ανεβαίνοντας ένα – ένα τα σκαλιά της ιεραρχίας της ΔΕΗ, αξιώθηκα την μέγιστη τιμή να ηγηθώ της νέας μας μεγάλης εταιρείας, του ΔΕΔΔΗΕ, στα πρώτα της βήματα στον δύσκολο και άγνωστο χώρο της ηλεκτρικής αγοράς.
Πιστεύω ακράδαντα ότι πετύχαμε, ότι ανταποκριθήκαμε στο ρόλο μας και στις προσδοκίες όλων.
Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη – μετά τη μητρική ΔΕΗ – τεχνική εταιρεία της Χώρας και ο 5ος σε μέγεθος Διαχειριστής Δικτύων στην Ευρώπη. Είναι σημαντικά κερδοφόρος και..
παρουσιάζει το χαμηλότερο κόστος ανά πελάτη πανευρωπαϊκά.
Για όλα αυτά, αλλά και για την τεχνογνωσία μας, την συνεχώς βελτιούμενη ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων και των συστημάτων μας που ήδη άρχισε μπορείτε να είσαστε υπερήφανοι και αισιόδοξοι γιατί εργάζεσθε σε μια εταιρεία με όραμα, μέλλον και στρατηγική.
Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή που εργάσθηκα και υπήρξα στέλεχος της μεγάλης οικογένειας της ΔΕΗ, μιας Επιχείρησης και ενός Ομίλου με αρχές, αξίες και κουλτούρα και που επί 60 χρόνια αποτελεί τον κύριο μοχλό της Εθνικής Οικονομίας και την πιο στέρεα βάση της ευημερίας της κοινωνίας μας.
Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα σας προσωπικά γι’ αυτό το πολύ ενδιαφέρον “ταξίδι” που ζήσαμε μαζί.
Ευχαριστώ επίσης, ιδιαίτερα, την παρούσα Διοίκηση της ΔΕΗ, αλλά και τις προηγούμενες, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τη στήριξη που μου παρείχαν.
Θα ήταν παράλειψη, τέλος, αν δεν επεσήμανα τον μεγαλύτερο κίνδυνο που διατρέχει η εταιρεία και το έργο της. Πρόκειται για την λανθασμένη και ανιστόρητη αντίληψη ότι ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να μετατραπεί σε Υπηρεσία του Δημοσίου και να λειτουργεί με τους κανόνες του.
Τους προειδοποιώ, ο ΔΕΔΔΗΕ είναι και πρέπει να παραμείνει Ανώνυμη Εταιρεία, υπό τον έλεγχο της κοινωνίας με την ευρύτερη δυνατή λαϊκή συμμετοχή. Είναι μονόδρομος.
Τέλος, στις δύσκολες τούτες ώρες της οικονομικής κρίσης της Χώρας, να μην ξεχνούμε να προτάσσουμε το πατριωτικό μας καθήκον απέναντι στο όποιο προσωπικό συμφέρον.
Σας καλώ όλους να συνεχίσετε την σημαντική σας προσπάθεια για την Πατρίδα και την Εταιρεία.
Με σεβασμό και αγάπη,
Γεώργιος Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News