Dei Energy News

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Έχετε άραγε υπ’ όψιν σας τι συνέβη στα κράτη που ιδιωτικοποιήθηκαν οι αντίστοιχες εταιρίες;

                          ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς : Βουλευτές Συγκυβέρνησης Κρήτης


Κύριοι,

Διαπιστώνεται για ακόμη μια φορά ότι η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος του νησιού μας στα πρόσωπα σας για τη διακυβέρνηση της χώρας, προδίδεται αναίσχυντα, διαγράφοντας την οποιαδήποτε σκέψη αισιοδοξίας θα μπορούσε να δημιουργηθεί στον ταλαιπωρημένο από τις αποφάσεις της κυβέρνησης ελληνικό λαό.
Η δήθεν προσπάθεια σας για ανάπτυξη, στο όνομα της οποίας έως τώρα έχετε εκμηδενίσει την Παιδεία, την Υγεία και την Πρόνοια, καθώς και κάθε ίχνος του κοινωνικού κράτους, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περιέχει το άνευ προηγουμένου, κατ’ εντολή των μεγαλοκαρχαριών συμφεροντολόγων ξεπούλημα του Α.Δ.Μ.Η.Ε. ο οποίος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ενέργειας στη χώρα.
Έχετε άραγε υπ’ όψιν σας τι συνέβη στα κράτη που ιδιωτικοποιήθηκαν οι αντίστοιχες εταιρίες;
Κι αν το έχετε υπ’ όψιν σας, έχετε τη διάθεση, μιας και προφανώς δεν έχετε τα κότσια, να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό;
Θα τους πείτε ότι μετά την πώληση του Α.Δ.Μ.Η.Ε. θα πληρώνουν το αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος πολύ ακριβότερο;
Θα τους πείτε ότι η επιχείρηση που χτίστηκε με το υστέρημα των Ελλήνων, θα περάσει στα χέρια κάποιων <<κουμπάρων>>, οι οποίοι αντί για <<στρατηγικοί επενδυτές>> θα γίνουν <<στρατηγοί>>, ελέγχοντας τον σημαντικότερο τομέα ασφάλειας της χώρας;
Θα τους πείτε ότι εταιρία που αποτιμήθηκε το 2012 σε λογιστική αξία 1,6 δις €, και που η πραγματική της αξία είναι 8 δις €, θα πωληθεί αντί του ευτελούς ποσού των περίπου 480 εκατ. € ;
Ε; Θα τους τα πείτε όλα αυτά τα αίσχη;
Το κίνημα των εργαζομένων στην ενέργεια, μαχόμενο για ακόμη μια φορά υπέρ του συμφέροντος του Ελληνικού λαού, σας θέτει προ των κοινωνικών αλλά και ποινικών ευθυνών σας.
Δείξτε, έστω και τώρα, μετά από τις τόσες λανθασμένες αποφάσεις, αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εμπιστοσύνη μας, καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο για την πώληση του Α.Δ.Μ.Η.Ε. αλλά και για οποιαδήποτε περαιτέρω πώληση των εταιριών του ομίλου Δ.Ε.Η.
 

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ <<ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ>> ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥΣ.
 

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΚΡΗΤΗΣ
 

ΈΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΗ ΑΕ ΚΡΗΤΗΣ
 

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΗΛΟΥ ΔΕΗ – ΤΔΕ – ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΕΔΟΠ/ ΤΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΚΡΗΤΗΣ
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News