Dei Energy News

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ε.ΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Με την είσοδο του νέου χρόνου η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το προαναγγελθέν έγκλημα εις βάρος του Ομίλου ΔΕΗ και του Ελληνικού λαού, αυτό της πώλησης του ΑΔΜΗΕ, και όχι μόνο.

      Ο αγώνας για την αποτροπή αυτού του σχεδίου νόμου πρέπει να είναι καλά οργανωμένος από όλους μας (Ομοσπονδία,Σωματεία, εργαζόμενους στον Ομιλο ΔΕΗ κ.λ.π.),για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
    Για αυτό το λόγο και με αίσθημα ευθύνης, η Ε.ΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ με βάση την απόφαση του τελευταίου Δ.Σ. που πήρε για απεργιακές κινητοποιήσεις, θα πραγματοποιήσει επαφές με την Ομοσπονδία και τα υπόλοιπα Πρωτοβάθμια Σωματεία και σε συνεργασία μαζί τους θα αποφασίσουμε τον καλύτερο συντονισμό και σχεδιασμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
   Σταθμίζοντας τις εξελίξεις και παρακολουθώντας τα γεγονότα θα πρέπει όλοι μαζί ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι να αποτρέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης, που βάζουν ταφόπλακα στον Όμιλο ΔΕΗ υποθηκεύοντας το μέλλον των εργαζομένων και του ελληνικού λαού.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News