Dei Energy News

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: O Τσοχατζόπουλος ως ΥΠΑΝ είχε την γυναίκα του διορισμένη στην ΔΕΗ που τώρα της κάνει αγωγή για να επιστρέψει το επίδομα μητρότητας!


ΑΝΑΔΗΜΟΣIΕΥΣΗ ΑΠO ΤΟ

WWW.OLYMPIA.GR

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΗΤΙΣΤΑΝ! Όταν ο Τσοχατζόπουλος ήταν Υπουργάρα, οι πράσινες μοσχαροκεφαλες προσκυνούσαν την “κυρία υπουργού”. Τώρα που είναι φυλακή, θυμήθηκαν να της κάνουν αγωγή για να επιστρέψει το επίδομα μητρότητας… Και την έχασαν!

ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ κατά Βίκυς Σταμάτη Τσοχατζοπούλου – Η Απόφαση του Ειρηνοδικείου
Η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θυγατρική της ΔΕΗ ΑΕ, στράφηκε κατά της φυλακισμένης τέως υπαλλήλου της κας Βασιλική Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου με εργατική αγωγή ύψους 19.920,24 ευρώ, που αφορούσε καταβληθέν επίδομα μητρότητας μετά γονικής
άδειας.
Το Ειρηνοδικείο Αθηνών με την 1432/2014 Απόφασή του που δημοσιοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 απέρριψε την Αγωγή της ΔΕΔΔΗΕ ως μη νόμιμη (επισυνάπτεται).
Η ενέργεια της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ να στραφεί δικαστικά κατά της κας Σταμάτη ενόσω αυτή βρίσκεται έγκλειστη στις φυλακές με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξόργισε μέλη της Κυβέρνησης που ζήτησαν εξηγήσεις. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 απομακρύνθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ κος Γ. Κόλλιας από τη θέση του, καθόσον αποδείχθηκε ότι ο δικηγόρος της εταιρείας στην εν λόγω αγωγή δεν διέθετε την ειδική πληρεξουσιότητα από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, όπως επιβάλλεται από τη Νομοθεσία.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την θητεία του στα εξοπλιστικά στο Υπουργείο Άμυνας διορίστηκε ως Υπουργός Ανάπτυξης εποπτεύων τη ΔΕΗ ΑΕ από τον Οκτώβριο 2001 έως 10 Μαρτίου 2004.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News