Dei Energy News

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Σε διαρκή συνεδρίαση το Δ.Σ. του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το θέμα των 8μηνιτών στο ΛΚΔΜ

Σε διαρκή συνεδρίαση θα βρίσκεται το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκειμένου, στο εξαιρετικής σπουδαιότητας ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά στην πρόσληψη 8μηνιτών στο ΛΚΔΜ -στην ειδικότητα του χειριστή καδοτροχού που είναι μονοτεχνογνωσία- να εξευρεθεί λύση, σε συνεννόηση και με τα υπόλοιπα συνδικάτα της περιοχής.
Με εξουσιοδοτημένο το Προεδρείο του για κάθε σχετική ενέργεια, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα διερευνήσει όλες τις πιθανές αντιδράσεις/προθέσεις, με στόχο να εξευρεθεί ο πιο σωστός τρόπος προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα που έχει ενσκήψει.
Μετά από απόφαση που ελήφθη κατά την διαδικασία της έκτακτης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα –και αφού, για μία ακόμα φορά, προβεί σε διεξοδική ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, της Διοίκησης της ΔΕΗ και της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας, σχετικά με την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα των προσλήψεων για να μπορέσει, ακόμα και στοιχειωδώς, να λειτουργήσει η επιχείρηση-  θα προβεί σε κινητοποιήσεις.


Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ.-ΔΕΗ Α.Ε.:Παρωδία προσλήψεων

Τέλος.
Αποθρασύνθηκαν τελείως τα Πιόνια των Νταβατζήδων (Μεγαλοεπενδυτές πατριώτες) αυτής της χώρας. Άκουσον-άκουσον. Προσλαμβάνουν τα δικά τους παιδιά σε ειδικότητες όπου τους χαρακτηρίζουν τα στοιχεία και τα προωθούν δίνοντας τα προϋπηρεσίες για άλλες ειδικότητες έτσι ώστε στα επόμενα οκτάμηνα ή επικείμενο διαγωνισμό Μόνιμου προσωπικού, να είναι σίγουρα Επιτυχόντες. Τελικά αυτή η κυβέρνηση της Αξιοκρατίας, της Νομιμότητας, της Ευνομούμενης πολιτείας πάει στράφι γιατί ακόμη διοικούν την Επιχείρηση αυτά τα στρατιωτάκια της Ανομίας-Ψηφοθηρίας-Ευνοούμενων προσλήψεων-των Παροχής Υπηρεσιών προς τα Αφεντικά. Όταν καταφέρετε να δημιουργήσετε προσλήψεις Πραγματικά Αξιοκρατικές τότε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε. Σίγουρα ο φόβος της ανεργίας δημιουργεί το προτέρημα σας για να καταρρίψετε κάθε «Γυάλινη» διαδικασία προσλήψεων. Δεν πρέπει. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε. Σας το δηλώνουμε συνέχεια με προτάσεις. Μην υιοθετείτε τις τελευταίες λέξεις του εφιάλτη. “Μόνο αυτόν τον τρόπο βρήκα για να με θυμούνται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News