Dei Energy News

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ


Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν για μια ακόμα φορά συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, για το θέμα της υπόθεση που αφορά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε πραγματοποιήσει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τον Αύγουστο του 2011 στον κόμβο των διοδίων Πολυμύλου. Μια συγκέντρωση που μπορεί να είχε συμβολικό χαρακτήρα (με την πρόθεση να σταλεί ένα ουσιαστικό μήνυμα για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, που είχαν να κάνουν με εργαζόμενους και συνταξιούχους), αλλά που ωστόσο κατέληξε στην σύλληψη του Προεδρείου του Σωματείου.
Δυστυχώς τότε, ο επίλογος της προσπάθειας του σωματείου που αποσκοπούσε στην ενίσχυση του γενικότερου αγώνα, που κατέβαλε το συνδικάτο για μείζονος σημασίας ζητήματα όπως ¨ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ¨, είχε γραφτεί με την σύλληψη και προσαγωγή του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου (με το δικαστήριο να αποφαίνεται καταδικαστικά στη σχετική διαδικασία).
Την ερχόμενη Πέμπτη 5/12, σε συνέχεια της δικαστικής διαδικασίας έχουν κληθεί να καθίσουν στο ¨εδώλιο του κατηγορουμένου¨ 28 συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
Όπως για κάθε διαδικασία που βάλει εναντίον της συνδικαλιστικής δράσης επιδιώκοντας την ποινικοποίησή της,  ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ένα σωματείο που ιδρύθηκε για να αγωνίζεται και να δίνει μάχες, με μοναδικό στόχο να καταφέρνει πάντα το καλύτερο δυνατό για τους εργαζόμενους και την επιχείρηση, δεν πτοήθηκε ποτέ και δεν πτοείται ούτε και τώρα.
Ο αγώνας δεν σταματά με καμία σύλληψη, με καμία προσαγωγή, με καμία δικαστική διαδικασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News