Dei Energy News

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ από ΣΠΑΡΤΑΚΟ και ΕΝΩΣΗ για την ΕΡΤ




Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα και
καταγγέλλει την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Μια ενέργεια που ούτε δικαιολογείται ούτε και μπορεί να την ¨επεξεργαστεί¨ ο ανθρώπινος νους, ειδικά μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.
Τέτοιου είδους επεμβάσεις/παρεμβάσεις που «χτυπάνε» ανθρώπους,  δικαιώματα,  κεκτημένα,  αγώνες, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία, δεν μπορεί παρά να ξεσηκώνουν τη γενική κατακραυγή και να ενδυναμώνουν την αντίσταση ενάντια στα όσα παράλογα προσπαθούν να επιβάλλουν.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων και ενώνει τη φωνή του με τις φωνές καταδίκης και εναντίωσης, με δεδομένο και το γεγονός ότι δεν επικυρώθηκε –όπως απαιτούνταν- η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου στη Βουλή.

 
                                      ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» καταδικάζει την απόφαση της Συγκυβέρνησης, για την εντολή εισβολής των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, χτυπώντας τους εργαζόμενους που αντιστέκονται στα δίκαια αιτήματα τους, καταργώντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα. 



Καταγγέλλουμε ότι με αυτήν την πολιτική και τις πρακτικές των Συγκυβέρνόντων  έχουμε  1,5000.000 ανέργους, 4000 και πλέον αυτοκτονίες, υποβάθμιση στην υγεία και στην παιδεία οδηγώντας την χώρα σε ανθρωπιστική κρίση και στην εξαθλίωση γυρίζοντας την  50 χρόνια πίσω.
Σήμερα δίνουν εντολή  στα ΜΑΤ για να επέμβουν στην ΕΡΤ, αύριο θα δώσουν εντολή στα ΜΑΤ να επέμβουν στους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ  που θα αντιστέκονται στην πώλησή του, την επομένη στους εργαζόμενους της μητρικής ΔΕΗ που και αυτοί θα αντιστέκονται στην πώληση της και γενικά σε όλους όσους θα αντιστέκονται στα δίκαια αιτήματα τους, που έχουν κατακτήσει τα προηγούμενα χρόνια με νόμους ψηφισμένους από τους ίδιους που σήμερα  καταργούνε.

ΑΥΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…

Αυτό εμείς δεν πρέπει να συνεχίσουμε να το ανεχόμαστε….
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πολίτες της χώρας να ενωθούμε για να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική το γρηγορότερο.



                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News