Dei Energy News

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Παντελής Καραλευθέρης από την Τρίπολη: “Eίμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής γιατί θέλω να είμαι εκεί που συν-διαμορφωνεται ο διάλογος για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ”

και βολές για τον ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

karaleutheris
Τη σαφή και πάγια θέση του πως είναι κάθετα αντίθετος στο 30% και τη Μικρή ΔΕΗ, αλλά και την πώληση τού ΑΔΜΗΕ, επανέλαβε, από το Εργατικό Κέντρο Τρίπολης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Παντελής Καραλευθέρης. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Διαφωνώ κάθετα με την πώληση της ΔΕΗ – Θέλω να συμμετέχω στο διάλογο ως εκπρόσωπος των εργαζομένων για να μπορέσουμε να συν-διαμορφώσουμε τη συνισταμένη σε τέτοια κατεύθυνση ώστε να μη θιγεί η ΔΕΗ, τα συμφέροντα του Ελληνικού Κράτους...
και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών. Πιστεύω απόλυτα πως το σενάριο της πώλησης της ΔΕΗ, είτε με τη γενικότερη μορφή της, είτε με το σπάσιμο της ΔΕΗ (το διαχωρισμό της κατά 30% και τον επιμερισμό της σε μια νέα εταιρεία είναι λανθασμένη επιλογή. Είμαι κάθετα αντίθετος στο 30% και τη Μικρή ΔΕΗ, όπως και κάθετα αντίθετος στην πώληση του ΑΔΜΗΕ. Άλλωστε, μόλις πρόσφατα στο Δ.Σ. της ΔΕΗ καταψήφισα, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, την πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα επεξεργαστεί περαιτέρω την πώληση της “Μικρής ΔΕΗ”. Δεν το κάνω για κανέναν λόγο συντεχνιακό ή ομοιοεπαγγελματικό. Πιστεύω απόλυτα ότι η ΔΕΗ πρέπει να προχωρήσει στον ανταγωνισμό, πρέπει να βοηθηθεί μέσα από τη διαδικασία της αποκρατικοποίησης, πρέπει να συνεργαστεί με τα ιδιωτικά κεφάλαια και του ξένους ή Έλληνες εγχώριους ιδιώτες επενδυτές, αλλά αυτό πρέπει να το κάνει, δεν πρέπει να το πάθει. Πρέπει όσοι έχουν κεφάλαια και θέλουν να τα επενδύσουν στην ηλεκτρενέργεια, να συνεργαστούν με τη ΔΕΗ, να δημιουργήσουν κοινοπρακτικά σχήματα, μέσα από τα οποία, ανάλογα τι έχει κατεθέσει ο καθένας, πόσο κεφάλαια και δουλειά έχει κάνει γι’ αυτό, να πάρει και το ανάλογο οικονομικό αποτέλεσμα”.
 http://www.kozan.gr/post/162653




Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ 
ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Ο κ. Ψωμιάδης στόχευε τον Σαμαρά και όχι το Βενιζέλο.
Πρέπει ο κ. Ψωμιάδης να καταλάβει επιτέλους ότι ο λαός της Κεντροδεξιάς παράταξης κουράστηκε να παρακολουθεί, όλους αυτούς τους πολιτικούς που απόλαυσαν την εξουσία με την Ν.Δ., να εκφράσουν σήμερα τις προσωπικές τους και μόνο επιδιώξεις μέσα από την αγωνία του κόσμου που υποφέρει.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πρόσφερε στη Ν.Δ. όσα πρόσφερε ο κάθε Νεοδημοκράτης αλλά χειρίστηκε και απόλαυσε την εξουσία πολύ περισσότερο.
Ας μην χρησιμοποιεί το όνομα του Κων/νου Καραμανλή.
Μας θυμίζει κάποιες πρόσφατες εποχές που χτυπώντας τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή χρησιμοποιούσε με τον ίδιο τρόπο το όνομα του βασιλιά και άλλων ακροδεξιών πολιτικών.
Ας ξέρει καλά γιατί μάλλον τόσα χρόνια δεν το έχει καταλάβει ότι ο Κων/νος Καραμανλής είναι Ν.Δ. και η Ν.Δ. είναι Κων/νος Καραμανλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News