Dei Energy News

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τι έβγαλε η κάλπη στους δήμους της μικρής ΔΕΗ


Σε μόλις δύο δήμους όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις της ΔΕΗ που θα παραχωρηθούν στη λεγόμενη μικρή ΔΕΗ εξελέγη δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ενώ στις υπόλοιπες πόλεις η μάχη θα κριθεί στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Πάντως η περίφημη μικρή ΔΕΗ δεν αποτέλεσε αντικείμενο της προεκλογικής ατζέντας παρά μόνο σε κάποιους δήμους όπως η Φλώρινα και το...
Αμύνταιο, όπου σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων τηρεί επιφυλακτική στάση. Πιο αναλυτικά η κάλπη στους δήμους της μικρής ΔΕΗ έβγαλε:
Στο Αμύνταιο (ΑΗΣ Αμύνταιο 1 και 2) ο προηγούμενος δήμαρχος Ι. Ιωσηφίδης (47,33%) βρέθηκε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Κ. Θεοδωρίδη (48,97%), ωστόσο η εκλογή θα κριθεί στο δεύτερο γύρο.
Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί η δημαρχία και στη Φλώρινα (Μελίτη 1 και 2) όπου υπάρχει προβάδισμα του νυν δημάρχου Ι. Βοσκόπουλου με 45,03% έναντι του Ε. Κωνσταντινίδη (37,36%).
Στην Κομοτηνή (ΑΗΣ Κομοτηνής) αντίθετα επανεξελέγη ο νυν δήμαρχος Γ. Πετρίδης από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 56,11%.
Στο Παρανέστι Δράμας (ΥΗΣ Θησαυρός και ΥΗΣ Πλατανόβρυση) εξελέγη δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή η Α. Σωτηριάδου.
Στην Έδεσσα (ΥΗΣ Άγρας και Εδεσσαίος) η εκλογή θα κριθεί την επόμενη Κυρικαή αφού ο νυν δήμαρχος Δ. Γιάννου (42,59%) θα αναμετρηθεί με τον Ι. Σόντρα (25,84%)
Άρτα (ΥΗΣ Πουρνάρι1 και2 ) επίσης θα έχουμε επαναληπτικές μεταξύ του Χ. Τσιρογιάννη (32,57%) και του Π. Στασινού (23,23%).
TAP
Δημοτικές εκλογές με ενεργειακό διακύβευμα είχαμε και στην Καβάλα όπου υπάρχει η τοπική αντίδραση σε σχέση με τη χάραξη του αγωγού TAP και τη διέλευσή του από τα Τενάγη. Και στο δήμο Καβάλας η εκλογή θα κριθεί στο δεύτερο γύρο:
Προηγείται η Δ. Τσανάκα με 24,48% έναντι 23,21% του νυν δημάρχου Κ. Σιμιτσή (23,21%).


 http://www.energypress.gr/news/Ti-ebgale-h-kalph-stoys-dhmoys-ths-mikrhs-DEH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News