Dei Energy News

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα είναι το "αγκάθι" στο Ευρωκοινοβούλιο

"Ανάπτυξη θα υπάρξει από την ώρα που θα ανατρέψουμε τη σημερινή κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ", τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαϊδα, αναφερόμενος στο "νέο αναπτυξιακό πρότυπο" που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

"Ο κ. Σαμαράς άρχισε να υπόσχεται, αλλά καμιά προεκλογική υπόσχεση δεν μπορούν να κρατήσουν αυτοί που υπέγραψαν τα...
Μνημόνια", είπε ο κ. Καμμένος και αναρωτήθηκε αν στη συγκυβέρνηση έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί στη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια. Η ανεργία στην Πτολεμαϊδα έφτασε στο 70%, είπε, κάθε μέρα που περνά οι εργαζόμενοι φοβούνται για τις δουλειές τους και τα λουκέτα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Καταφέρθηκε εναντίον του κ. Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου κι επισήμανε ότι δεν υπάρχει το δίλημμα αν θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη ή όχι, γιατί "κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρώπη" "Είμαστε μέλη της Ευρώπης των ίσων και όχι των υποτακτικών και των δούλων. Λέμε ναι στην Ευρώπη των εθνών-κρατών και όχι στην Ευρώπη των τραπεζιτών.

Ο κ. Καμμένος έστειλε μήνυμα νίκης και ανατροπής στις ευρωεκλογές της Κυριακής και εξέφρασε την πεποίθηση όχι με την ψήφο των πολιτών οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα είναι το "μεγάλο αγκάθι" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οπως είπε η λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με εκείνους που δεν προσκύνησαν και δεν υποτάχθηκαν στην κ. Μέρκελ.


 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=290821&catid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News