Dei Energy News

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ



ΑΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΕΗ ΛΚΔΜ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 


Συναδέλφισσα – συνάδελφε

λένε πως «μια καρδιά, δεν αρκεί μόνο να την ακούς αλλά και να την καταλαβαίνεις». Πεποίθησή μου είναι ότι, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και μεταξύ των ανθρώπων. Δεν αρκεί μόνο να ακούς...
κάποιους ανθρώπους αλλά θα πρέπει και να αντιλαμβάνεσαι πλήρως αυτά που λένε, γιατί έτσι έχεις την δυνατότητα να αγωνιστείς με περισσότερη δύναμη και να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα.

     Μεταξύ μας λοιπόν υπάρχει ένας ιδιαίτερος παράγοντας που καθιστά την σχέση μας ιδιαίτερη, εκ των πραγμάτων. Είμαστε το ίδιο!!

      Είμαστε όλοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ που σημαίνει ότι όλα αυτά για τα οποία μιλάμε, όχι απλά τα καταλαβαίνουμε απολύτως, αλλά τα ζούμε καθημερινά στο πετσί μας.

     Εικοσιένα (21) χρόνια τώρα από το ίδιο μετερίζι δώσαμε πολλούς και σκληρούς αγώνες και πάντα ήταν  ευτυχία να βλέπουμε ανθρώπους δικούς μας -του εργασιακού μας χώρου (της ονομαζόμενης «Συντεχνίας & Ρετιρέ» από τα ΜΜΕ της κυβέρνησης διαχρονικά) να συνεχίζουν να δίνουν αγώνες και από άλλα μετερίζια. Στην παρούσα συγκυρία ο δικός μου αγώνας συνεχίζεται μέσα από τα ψηφοδέλτια  των ευρωεκλογών, με στόχο και σκοπό να εξακολουθήσω να παλεύω για το καλύτερο.



      Συναδέλφισσα – συνάδελφε,

      σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την ΔΕΗ μας, για το αύριό μας, για την κοινωνία γενικότερα, επιλέχθηκα ως υποψήφιος των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου από το κίνημα και τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μου την προσφορά των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το ΦΩΣ, των ανθρώπων της ΔΕΗ και την σημασία της Επιχείρησης αυτής για την πατρίδα μας. Αυτό για μένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη.

      Με την πεποίθηση πως ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται, σας καλώ να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα μαζί, ένα αγώνα για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τραπεζών. Έναν αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για μια ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΗ, για μία ΔΕΗ Δημόσια.

Δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια.

    Η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών για την ΔΕΗ και όλους εμάς δεν θα είναι ίδια.

    Η ΦΩΝΗ της αντίστασης θα πρέπει να είναι δυνατή και θα πρέπει να ακουστεί και στην ΕΥΡΩΠΗ.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ μέσα απ΄την καρδιά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News