Dei Energy News

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

"Ο ολισθηρός δρόμος που ακολουθούν δεν έχει τέλος"





Ε Ν Ω Σ Η   Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ
Σ ΤΑΘΜΟΥ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  Δ.Ε.Η Α.Η.Σ  ΛΑΥΡΙΟΥ
Ο παλαιοκομματικός συνδικαλιστικός μηχανισμός της ΔΑΚΕ χτύπησε μέσω του Δελτίου τύπου της ΕΤΕ ΔΕΗ με τίτλο «η εκμετάλλευση των συναδέλφων δεν έχει τέλος» το όποιο ούτε λίγο ούτε πολύ λειτουργεί σαν κατασταλτικός μηχανισμός κατά των διεκδικήσεων και των προσφυγών που αποφάσισαν τα Δ.Σ ορισμένων συλλόγων κατά των μνημονιακών εντολών και..
Κυβερνητικών υλοποιήσεων περί μείωσης των μισθών μας .

Πιστοί στις Κυβερνητικές αντεργατικές πολιτικές , κρυμμένοι πίσω από το προσωπείο του συνδικαλιστή βγαίνουν με σθένος να καταγγείλουν συναδέλφους οι οποίοι έχουν δώσει απτά δείγματα γραφής με συλλήψεις και δικαστήρια για να προασπίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και της ΓΕΝΟΠ, ταυτόχρονα εξυβρίζουν και  προσβάλουν αποφάσεις Δ.Σ χωρίς καν να μπουν στην λογική να κουβεντιάσουν μαζί τους ,να ρωτήσουν με ποιο σκεπτικό αντιδρούν έτσι και προχωρούν σε προσφυγές , γιατί αν το έπρατταν θα μάθαιναν ότι οι συγκεκριμένοι σύλλογοι αποφάσισαν την προσφυγή αυτή βάση δεδικασμένων αποφάσεων που κερδήθηκαν στην ΕΥΔΑΠ και στον ΗΣΑΠ.

Δυστυχώς όμως ο ολισθηρός δρόμος που ακολουθούν δεν έχει τέλος εκεί συνεχίζουν με παραπληροφόρηση των εργαζομένων ότι εκκρεμεί απόφαση της ΓΕΝΟΠ στο Συμβούλιο της Επικρατείας αγνοώντας ( ; ) ότι η προσφυγή της ΓΕΝΟΠ στο ΣτΕ έχει απορριφτεί .

Υπενθυμίζουμε στους « δήθεν προστάτες» των εργαζομένων από τους συλλόγους τους  ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε συλλόγου να προσφύγει στη δικαιοσύνη κρίνοντας μέσω των εκλεγμένων μελών της στα Δ.Σ το έννομο συμφέρον των εργαζομένων μελών τους  .

Οι Συνδικαλιστικές καταγγελίες και τα Δελτία Τύπου θα τιμούσαν το εργατικό κίνημα αν στοχοποιούσαν τις αντεργατικές πολιτικές , το ξεπούλημα της Ελλάδας , αλλά και τα προβλήματα των συναδέλφων όπως το κλείσιμο του σταθμού του Κερατσινιού , η μεταθετότητα , η μικρή ΔΕΗ και τόσα πολλά που πλήττουν τους εργαζόμενους στην Επιχείρηση.

Όσο για τον τίτλο η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ σας τον επιστρέφουμε για να τον βάλετε στην έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για το ταμείο της ΕΤΕ που καθιστά μέλη σας υπόδικους για κατάχρηση χρημάτων των εργαζομένων στους οποίους και είσθε υπόλογοι .

Τέλος καλούμε την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να πράξει το αυτονόητο δηλαδή να ενημερώσει με Δελτίο Τύπου τους εργαζόμενους για την εν λόγο προσφυγή ώστε να μην πέφτουν οι εργαζόμενοι θύματα συντεχνιακής  παραπληροφόρησης . Ταυτόχρονα οφείλει να καταγγείλει τον συντάκτη του εν λόγο Δελτίου Τύπου ως οφείλει προστατεύοντας και τους εργαζόμενους αλλά και τους λοιπούς συλλόγους μέλη της  .

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News