Dei Energy News

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Κυνηγός» χαλκού ξήλωνε καλώδια της Δ.Ε.Η.

Δεν πρόλαβε ούτε να απογυμνώσει από το πλαστικό περίβλημά τους τα κλεμμένα καλώδια ο «κυνηγός» χαλκού που τα ξήλωσε από το δίκτυο της ΔΕΗ στο Κιλκίς, με σκοπό να πουλήσει το πολύτιμο περιεχόμενό τους.
Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στα ίχνη του και βρήκαν τα κλοπιμαία στο σπίτι του.
Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και...
της Ασφαλείας Παιονίας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 32χρονου υπόπτου σε χωριό του Κιλκίς και τον έπιασαν ενώ είχε απλώσει τα 25 μέτρα καλωδίων ρεύματος που είχε αρπάξει από περιοχή του ποταμού Αξιού. Μαζί, κατέσχεσαν έναν κόφτη μεταλλικών καλωδίων και ένα τσεκούρι.
Ο δράστης ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου για το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Ένας 40χρονος τσιγγάνος κρυβόταν πίσω από τη λεηλασία ενός αντλιοστασίου άρδευσης στο εσωτερικό ενός αγροκτήματος στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, που είχε γίνει στις 27 Απριλίου. Τα 100 μέτρα καλωδίων χαλκού που είχε ξηλώσει, βρέθηκαν στο σπίτι του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που έκαναν έρευνα και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.
Η δικογραφία σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

(protothema.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News