Dei Energy News

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

AΡΙΣΤΕΡΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ και ΔΕΞΙΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ …

Του Κρίτωνος
Η νέα τάξη ξέρει να χρησιμοποιεί τα νεοναζιστικά, τα κομμουνιστικά και τα δήθεν “δημοκρατικά” κόμματα, όπως αυτή την βολεύει.
Η νέα τάξη ξέρει να χρησιμοποιεί την κάθε ιδεολογία όπως αυτή την συμφέρει…
η πατρίδα μας “πληρώνει” ακόμα, χάρη των δωσίλογων αριστερών και δεξιών πολιτικών ηγεσιών που μας...
κουμαντάρουν μέχρι σήμερα … Οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές με πρωτεργάτες τους τραπεζιτοτοκογλύφους οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τα μύρια όσα προβλήματα στην πατρίδα μας θα πρέπει να νοιώθουν αρκετά ικανοποιημένοι. Έχουν επιτύχει να
αποπροσανατολίσουν σε μεγάλο βαθμό τους πολίτες, με την συνδρομή των πολιτικών ανδρείκελων και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.
Στην χώρα μας η οποία αποτελεί τον πρώτο στόχο τους, οι πολίτες αντί να είναι συνειδητά ενωμένοι προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσουν την λαίλαπα του μνημονίου παραμένουν να είναι εξακολουθητικά διηρεμένοι σε ευρωπαϊστές – αντιευρωπαϊστές, ρατσιστές – αντιρατσιστές, σε . αριστερούς – δεξιούς ….
Ως Έλλην δεν είμαι ρατσιστής, δεν είμαι αδιάφορος απέναντι σε ανθρώπους που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν αγαπημένες πατρίδες και αγαπημένους ανθρώπους …..
Ως Έλλην δεν θέλω να βλέπω τα παιδιά μας τα ίδια , να εξαναγκάζονται να εγκαταλείπουν την πατρίδα μας ….
Οι παγκοσμιοποιητές νεοταξίτες επιθυμούν την ΒΙΑΙΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ όπου ανθρώπινα στίφη, παραπροϊόντα πολέμων και δυστυχιών, με οδηγό την απόγνωση να είναι εξαναγκασμένα να εγκαταλείπουν πατρίδες. Καραβάνια αποτελούμενα από ανθρώπους αδειασμένους και στραγγισμένους από κάθε ενέργεια, …. όρθια ανθρώπινα κελύφη, έρημοι και εγκαταλελειμένοι με προορισμό αφιλόξενους ξένους προορισμούς ……
Υπάνθρωποι, όντα ευάλωτα, όντα ευκόλως εκμεταλλεύσιμα …….
Είναι οι άνθρωποι χωρίς πατρίδα, σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μεθαύριο παραπέρα …..
Κοινωνίες ανθρώπων ξένων ανάμεσα σε ξένους …… κατώτεροι άνθρωποι αποκομμένοι από ρίζες …
Άνθρωποι χωρίς ρίζες, χωρίς πατρίδα, το αύριό τους παντελώς αβέβαιο, δεν θα ξέρουν ούτε σε ποιά πατρίδα θα βρεθούνε, ούτε για πόσο χρόνο θα στεριώσουνε ……..
Κοινωνίες ανομοιογενείς ξένοι μέσα σε ξένους, άνθρωποι χωρίς πατρίδα …… ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝΕ ?. λαθρομετανάστες, νόμιμοι νέοι, νόμιμοι παλαιοί μετανάστες, ντόπιοι . για τον καθένα ο ήλιος της ελπίδας θα έχει διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα σε ποια από τις πιο πάνω κατηγορίες ανήκει ο καθένας. Η δυστυχία που θα τους οδηγεί σε ανηλεή ανταγωνισμό, που θα έχει ως συνέπεια την μειοδοσία των οικονομικών τους απαιτήσεων προκειμένου να επιβιώσουν …… απαιτώντας τα ελάχιστα προς το ζειν .
Γιατί να τους ενδιαφέρει η πατρίδα που ζούνε ….. ζώντας σε ένα ξένο τόπο προσωρινά χάρη της επιβίωσης, που θα τους είναι το λιγώτερο αδιάφορος .
ΑΡΙΣΤΕΡΕ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ
ξέρεις τι γίνεται αυτή την στιγμή στον πλανήτη? ξέρεις που μπορείς να βρεθείς “αύριο” αν δεν είσαι βολεμένος?
Ο νεοταξικός πλανήτης, θέλει κατεστραμμένες πατρίδες όπου θα κυριαρχεί και θα απολαμβάνει τα πάντα μια παγκόσμια ολιγάριθμη ελίτ και θα υποφέρει τα πάντα η παγκόσμια πλέμπα των 7 δισεκατομμυρίων ..
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ αυτή την ΒΙΑΙΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ άθελά σου στηρίζεις με αυτόν τον «ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ» σου.
Σήμερα δεν βοηθάς, ..δεδομένου ότι συνεισφέρεις με την στάση σου αυτή στην διόγκωση του προβλήματος της μετανάστευσης που μεταμορφώνεται σε τσουνάμι και που στον διάβα του παρασέρνει και καταστρέφει όλες τις κοινωνίες. .
Το πρόβλημα είναι οι πολιτικές ηγεσίες ισχυρών κρατών που επωφελούνται από τους πολέμους που υποδαυλίζουν και από την δυστυχία που σκορπάνε στα ασθενέστερα κράτη. Το δόγμα «διήρει και βασίλευε» πράγματι βασιλεύει.
Πρόβλημα είναι οι δωσίλογες κυβερνήσεις των χωρών που υφίστανται το πιο πάνω δόγμα, είναι οι χώρες απ΄ όπου «εξάγονται» οι μετανάστες και οι οποίοι «κουβαλάνε» τα προβλήματα των κοινωνιών τους στις χώρες υποδοχής. Αυτές οι δωσίλογες κυβερνήσεις μέσα από πιέσεις θα πρέπει να οδηγηθούνε σε ανατροπή.
Υποστηρίζοντας την μετανάστευση, έμμεσα στηρίζεις αυτές τις κυβερνήσεις οι οποίες δίνουν προσωρινά διέξοδο στα προβλήματά τους χάρη στην αποφόρτιση-μετανάστευση που . με αυτό τον τρόπο ξεφορτώνονται τους πληθυσμούς τους .
. Οι ντόπιοι αδειάζουν πατρίδες και έρχονται οι ξένοι εκμεταλλευτές αγοράζοντας ή επινοικιάζοντας τσάμπα “γωνιακά οικόπεδα” με πετρέλαια, διαμάντια, χρυσάφι, ουράνιο, . κάτι που θέλουν να κάνουν και με την ίδια μας την πατρίδα ….
ΔΕΞΙΕ – ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ
Ο Έλλην δεν είναι ρατσιστής και σέβεται τον άνθρωπο.. θα μπορούσε και συ με κάποιο παιγνίδισμα της τύχης νάσουν στην θέση του αδύνατου …..
Δεν θα τα βάλεις με τον αδύνατο ……
Θα τα βάλεις με τους υποτιθέμενους “δυνατούς” ντόπιους και ξένους που δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία μας .
Η Πατρίδα Μας Είναι Το Σπίτι Μας ……
Είναι αναγκαίο πιά να κατανοήσουμε το αυτονόητο .. μόνον ΕΝΩΜΕΝΟΙ έχομε την δυνατότητα να φτιάξομε μία ισχυρή πατρίδα.
Απέναντί μας είναι μία ολιγάριθμη ντόπια ελίτ η οποία καλύπτεται και στηρίζεται από ξένους «ισχυρούς», οι οποίοι έχουν κέρδος από την διαιώνιση της παρούσας κατάστασης στην πατρίδα μας.
Τις όποιες πιθανές διαιρέσεις μας, ας τις .. ξεχάσομε μιά για πάντα …….
Μόνον ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα μπορέσουμε να δράσουμε αποτελεσματικά προκειμένου να επιτύχομε το επιθυμητό . Την Αυτοδύναμη και Ισχυρή Ελλάδα.
Ως Έλληνες οφείλουμε και στα παιδιά μας και στους προγόνους μας, οφείλουμε να σταθούμε στα πόδια μας σαν χώρα ισχυρή.
Ως Έλληνες οφείλουμε να δίνουμε βοήθεια προς τους αδύνατους.
Ας γίνει ξανά η Ελλάδα μας παράδειγμα για την Οικουμένη ………….

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News