Dei Energy News

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πάτρα: "έσβησε" στα 50 του από έμφραγμα ο γνωστός συνδικαλιστής της ΔΕΗ

Όπως πληροφορήθηκε το attacktv.gr από συναδέλφους του, ο άτυχος Σταύρος Παναγιωτόπουλος πήγε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, νιώθοντας πόνο στην κοιλιά και τάση προς έμετο, αλλά του δόθηκε εξιτήριο, καθώς θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για στομαχική διαταραχή.
Έτσι, αναχώρησε για το σπίτι του. Ωστόσο, τα συμπτώματα κάθε ...

άλλο παρά υποχωρούσαν. Πέρασε μια νύχτα αγωνίας και, εφόσον η κατάστασή του μάλλον χειροτέρευε, παρά βελτιωνόταν, οι δικοί του τον μετέφεραν εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου, όμως, αποδείχτηκε πως ήταν ήδη αργά, καθώς οι προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν δεν απέδωσαν και ο δραστήριος συνδικαλιστής άφησε, το μεσημέρι της Κυριακής, την τελευταία του πνοή. Στερνό αντίο στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου
Ο επίλογος γράφτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου, όπου κηδεύτηκε στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας.
Συγκλονισμένοι από το θλιβερό μαντάτο, όπως ήταν φυσικό, είναι και οι συνάδελφοί του στη ΔΕΗ, στην οποία είχε αναπτύξει σημαντική συνδικαλιστική δράση, είτε ως οργανωτικός γραμματέας της ΔΑΚΕ ΔΕΗ Πατρών είτε ως γραμματέας του Περιφερειακού Γραφείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Πατρών, είτε ως γραμματέας της ΕΔΟΠ-ΔΕΗ Πατρών-Αιγίου, θέση στην οποία είχε εκλεγεί πρόσφατα. Όλοι τους μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το συνάδελφό τους, που έφυγε τόσο πρόωρα, ξαφνικά, αλλά και άδικα από τη ζωή.


 http://www.attacktv.gr/news/Pages/view.aspx?nID=23835#.U3pT2nO6Kgo.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News