Dei Energy News

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

"ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ" της Αλέκας Γιαννουσά





Η υπεύθυνη του χορευτικού του "Φυσιολάτρη στη ΔΕΗ",
Αλέκα Γιαννουσά εκτός από εκπληκτική δασκάλα είναι και μία εξαιρετική συγγραφέας και παρακάτω παρουσιάζουμε την τελευταία της συγγραφική δουλειά.

                              Περίληψη της ιστορίας
Μια ιστορία τυπωμένη μέσα από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Η Αλεξάνδρα και η Άλεξ, μια ηρωίδα, δύο πορείες, ένα τέλος. Πώς... επηρεάζουν οι επιλογές μας τη ζωή μας και τη ζωή των...
γύρω μας; Ο άνθρωπος είναι εντελώς ελεύθερος να πλάσει τη μοίρα του ή το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον; Τι έχει τελικά σημασία ο προορισμός ή το ταξίδι; Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που προκύπτουν από  "ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ".
Η συγγραφέας υφαίνει τον ιστό της αφήγησης με δεξιοτεχνία και το ξετύλιγμα της ιστορίας αποκαλύπτει βαθυστόχαστες σκέψεις  γύρω από το θέμα των ανθρώπινων σχέσεων. Ο αναγνώστης συμπάσχει με τους ήρωες και αγωνία για την έκβαση της ιστορίας τους, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα κάποια στοιχεία του εαυτού του στις πράξεις, στα λόγια και στις σκέψεις τους.
 
                       Ποια είναι η Αλέκα Γιαννουσά

Η Αλέκα Γιαννουσά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Αθήνας με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς.Το πρώτο της βιβλίο κυκλοφόρησε το 2004, με τίτλο «Το κορίτσι λάστιχο», από τις εκδόσεις «Ελληνικά γράμματα». «Το δίλημμα»  από τις εκδόσεις ‘’Γκιούρδας-myedition’’ αποτελεί το δεύτερο μυθιστόρημά της. 
Βρίσκεται ήδη στην δεύτερη έκδοση και θα το βρείτε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο έπειτα από παραγγελία καθώς και έπειτα από τηλεφωνική παραγγελία στον εκδοτικό οίκο στο τηλ.  210-9212244 χωρίς καμμία επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής - Mail επικοινωνίας με τη συγγραφέα alexadraaleka@gmail.com
 

1 σχόλιο:

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News