Dei Energy News

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Το Ποτάμι» είναι υπέρ των υγιών ιδιωτικοποιήσεων!!!


Κοντά στις κυβερνητικές θέσεις για τα θέματα Ομίλου ΔΕΗ, το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη

Τις απόψεις του κόμματος «Το Ποτάμι» για τον κλάδο της ενέργειας εξέφρασε ο Γιώργος Μπάλλας,
Μηχανολόγος-Μηχανικός και Τομεάρχης Ενέργειας του κόμματος, μιλώντας στην εκπομπή SBC Energy και τον Γενικό Διευθυντή του Energypress και δημοσιογράφο Θοδωρή Παναγούλη.
Ο κ. Μπάλλας κάνοντας μια ανασκόπηση της ελληνικής ενεργειακής αγοράς εστίασε στο υψηλό ενεργειακό κόστος, τις στρεβλώσεις στον τομέα της ενέργειας και στην αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας.
Σχολιάζοντας τις εν εξελίξει ενεργειακές αποκρατικοποιήσεις, ο ίδιος τόνισε ότι «Το Ποτάμι» είναι υπέρ των υγιών ιδιωτικοποιήσεων, που δεν εξυπηρετούν συμφέροντα και ευνοούν..
τον ανταγωνισμό.


Στην εκπομπή, που πλέον μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο κανάλι SBC, αναλύθηκαν εκτενώς θέματα όπως η κατά 1 χρόνο παράταση των μειωμένων τιμολογίων ρεύματος για τη βιομηχανία, το «μπλόκο» των Βρυξελλών στην πώληση του ΔΕΣΦΑ, η υποχώρηση της κατανάλωσης αερίου στα επίπεδα του 2005 και λεπτομέρειες αναφορικά με την καταβολή της 2ης δόσης του επιδόματος θέρμανσης. Αναφορικά με τα διεθνή φόρα, αναλύθηκε το ενεργειακό deal της χρονιάς που αφορά την εξαγορά της Talisman από την ισπανική Repsol, καθώς και η αύξηση των αμερικανικών δασμών στα κινεζικά φωτοβολταϊκά.
Η εκπομπή SBC Energy, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Διευθυντής του Energypress δημοσιογράφος Θοδωρής Παναγούλης, θα μεταδίδεται πλέον κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο κανάλι SBC και καταγράφει και παρουσιάζει τις εξελίξεις, τις τάσεις, τις εταιρείες και τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στον τομέα της ενέργειας και διαμορφώνουν την "ενεργειακή ατζέντα" σε επίπεδο οικονομίας, επιχειρηματικότητας, αγοράς, θεσμών, τεχνολογίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις, έρευνες, η εκπομπή παρακολουθεί στενά τόσο τις κυβερνητικές και ρυθμιστικές  αποφάσεις που αφορούν τον κλάδο, όσο και τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων, των συλλογικών φορέων, της πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας.

www.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News