Dei Energy News

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

"Έφτασε ο καιρός να περιφρουρήσουμε την εργασία μας από τους μανδαρίνους του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΤΔΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ Περιοχή Αθήνας
 
Μετά από 150 μέρες αγώνα και πιστή τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σήμερα ήρθε η πρώτη νίκη για τους εργαζόμενους της περιοχής Αθήνας.
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες σήμερα στην περιοχή Αθήνας ήρθαν με 8 μηνη σύμβαση 2 οδηγοί χειριστές Τ5 και 5 τεχνικοί Τ4α .Μετά από πιέσεις των εργαζομένων της περιοχής Αθήνας από.. αύριο θα τρώνε ψωμί 7 οικογένειες συνάδελφοι.

Η ΓΕΝΟΠ και η ΕΤΕ στην ανυπαρξία τους και στην αδιαφορία τους για τους άνεργους συμπολίτες μας κλείνουν τα μάτια στα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ενώ γνωρίζουν ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχει μεγάλη έλλειψη οδηγών και τεχνικών.Αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης τα μαύρα ρεπό και οι υπερωρίες.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες έφτασε ο καιρός να περιφρουρήσουμε την εργασία μας από τους μανδαρίνους του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ και της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.

  Η ΤΔΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ Περιοχή Αθήνας σας δείχνει το δρόμο ,τον δρόμο της ΝΙΚΗΣ

Συνεχίζουμε μόνοι μας συνάδελφοι, με απίστευτη διάθεση και αγωνιστικότητα και ας χαλάμε την πιάτσα, μέχρι τον τελικό στόχο,την επαναφορά του επιδόματος του 15% του επικινδύνου.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


ΤΟ ΔΣ ΤΔΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ Π.ΑΘΗΝΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News