Dei Energy News

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

"Προχωράτε σε άκριτες, αψυχολόγητες, αδικαιολόγητες και επικίνδυνες αναθέσεις - τοποθετήσεις - καθαιρέσεις"

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΑΡΔΙΑΣ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριε Πρόεδρε και Διευθύνων, εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΔΜΗΕ  είχαμε την αίσθηση βάσει των τελευταίων υποσχέσεων σας  ότι σ΄αυτήν την  επιχείρηση που σας τοποθέτησαν να διοικήσετε δεν θα λειτουργούσατε με κριτήρια ομάδας, κομματικά και τόσο ανορθόδοξα αλλά με αξιοκρατία και λογική. Οι μέχρι σήμερα κινήσεις σας στόχο έχουν την απαξίωση του έμπειρου και με ικανότητες προσωπικού και την διάλυση του ΑΔΜΗΕ έτσι ώστε να είναι.. εύκολη η πώληση του  σε εξευτελιστική τιμή (δεν θα σας το επιτρέψουμε, δεν θα το καταφέρετε, δεν θα προλάβετε ).
Μπροστά στην ανεπάρκεια σας ως Πρόεδρος και
Διευθύνων  Σύμβουλος και μη έχοντας γνώση του αντικειμένου και την δυνατότητα να χαράξετε αναπτυξιακή πορεία .
Ο ΑΔΜΗΕ δεν χρειάζεται πολλά διευθυντικά στελέχη να γεμίζουν ανύπαρκτες καρέκλες και γραφεία χωρίς αντικείμενο, αλλά λίγα και ικανά σε θέσεις ουσίας.
Κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη να σταματήσει εσάς και το περιβάλλον σας  από τον κατήφορο που οδηγείτε την επιχείρηση που με μαθηματική ακρίβεια θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις (υλικές ζημιές, ανθρώπινες ζωές, εκτεταμένα black out κ.λ.π.).
Μια τόσο νευραλγική επιχείρηση δεν διοικείται με φιέστες και κομματικά κριτήρια.
Αναρωτιόμαστε, αυτές τις εντολές σας έδωσε ο Πρωθυπουργός Κος Α. Σαμαράς όταν σας ανέθεσε να αναλάβετε αυτή τη θέση; Να διαλύσετε και να απαξιώσετε το Εθνικό Δίκτυο Μεταφοράς που τόσο σημαντικό ρόλο έχει στην Εθνική κυριαρχία, στην ευστάθεια του Ηλεκτρικού Συστήματος, στην ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των καταναλωτών;  
Είστε επικίνδυνος - είστε ανεπαρκής.
Γραφείο τύπου  ΠΑΣΕΒ/ΔΕΗ
Κοιν.:
1. Γραφ. Πρωθυπουργού                        
2. Γραφ.: Υπουργού ΥΠΕΚΑ
3. Γραφ.: Υφυπουργου  ΥΠΕΚΑ           
4. ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ   

5. Μ.Μ.Ε.                                               
6. Μέλη Εθνικού κοινοβουλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News