Dei Energy News

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕI

Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από την ημέρα που η
συγκυβέρνηση διέταξε το αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό μέτρο της επίταξής μας, αλλά δεν έχει σκοπό να μας «ξεχάσει» από ότι φαίνεται.
Δεν μένουν ικανοποιημένοι από την επίταξή μας και προσπαθούν ακόμη να μας τρομοκρατήσουν και να μας ποδηγετήσουν με νέες..
απαράδεκτες μεθόδους.
Αυτό έγινε με την κλήτευση σε απολογία του συναδέλφου Ν. Φωτόπολου, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής -κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης για διερεύνηση τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ειδικότερα για «Διέγερση σε πράξη κακουργήματος ή πλημμελήματος», επειδή σε συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ καλούσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν στην επίταξη.
Τέτοιες πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές από τους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ καταδικάζει απερίφραστα, ως απαράδεκτη και προκλητική την κλήση του Ν. Φωτόπουλου σε απολογία, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, λόγω της στάσης του στο άκρως παράλογο μέτρο της επίταξης.
Τακτικές φόβου, τρομοκρατίας και ρεβανσισμού, από την πλευρά της καταρρέουσας συγκυβέρνησης, δεν μας τρομάζουν και δεν μας υποτάσσουν.
Στα σχέδιά τους δεν θα συμμετέχουμε και θα αντιπαλέψουμε τις απαράδεκτες αποφάσεις τους.
        
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News