Dei Energy News

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ


Σε μία περίοδο που οι εργαζόμενοι έδιναν την
μητέρα των μαχών προκειμένου να προστατέψουν την επιχείρησή τους και κατ’ επέκταση τον Έλληνα καταναλωτή (που θα υποστεί τις δυσμενείς συνέπειες από την σχεδιαζόμενη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ) η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έδειξε κανένα ίχνος κατανόησης αλλά προχώρησε στην επίταξη των εργαζόμενων βάζοντας φρένο –με τον πλέον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό τρόπο- σε κάθε προσπάθεια των.. εργαζόμενων της ΔΕΗ.
Σαν να μην έφθανε η προκλητική αυτή στάση, ως συνέχεια της απαράδεκτης μεταχείρισης των εργαζόμενων, ο συνάδελφος Νίκος Φωτόπουλος κλήθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής -κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης για διερεύνηση τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ειδικότερα για «Διέγερση σε πράξη κακουργήματος ή πλημμελήματος», επειδή σε συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ καλούσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν στην επίταξη.
Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει τη θέση του σχετικά με το θέμα της επίταξης, θεωρεί απαράδεκτη και περαιτέρω προκλητική τη κλήση του Νίκου Φωτόπουλου προκειμένου να διερευνηθεί η περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Το Σωματείο καλεί την κυβέρνηση να άρει την επίταξη των εργαζόμενων και να παύσει να προκαλεί με τακτικές ανάλογες με αυτή της κλήσης του συναδέλφου Φωτόπουλου.

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ





Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News