Dei Energy News

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΔΔΗΕ: Ο Μ. Μπρούστης Γενικός Δ/ντής Υποστηρικτικών Λειτουργιών

Ο κ. Μπρούστης Μιχαήλ ορίστηκε να ασκεί καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Υποστηρικτικών Λειτουργιών της – κατά 100% θυγατρικής της ΔΕΗ Α.Ε. – Εταιρείας «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕΑ.Ε.)».
Ο κ. Μπρούστης Μιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963, είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων. Αποφοίτησε από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και τη Βαρβάκειο Πρότυπη Σχολή. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης.. Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Masters με ειδίκευση στα Οικονομικά και στην Οικονομετρία από το University of Kent της Μεγάλης Βρετανίας.
Είναι επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα ενέργειας του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος της Ερευνητικής Ομάδας Οικονομικών του Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.
Την περίοδο 1987-1991, εργάστηκε ως επιχειρησιακός ερευνητής στο ΥΕΘΑ, ως έκτακτος Επίκουρος Καθηγητής στα ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ΑΘΗΝΑΣ, ως Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία Κτηματική Ασφαλιστικοί Πράκτορες Σύμβουλοι Α.Ε. (Θυγατρική της Κτηματικής Τράπεζας), καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης στα ΙΕΚ ΑΘΗΝΩΝ.
Το 1991 εντάχθηκε στο προσωπικό της ΔΕΗ στη Διεύθυνση Οικονομικών Λειτουργιών.
Την περίοδο 7/2003 - 12/2007 διετέλεσε Βοηθός Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών. Την περίοδο 12/2007 - 3/2013 διετέλεσε Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών. Tην περίοδο 4/2013 - 12/2014 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος Εταιρικών Σχέσεων με τις Θυγατρικές Εταιρείες Δικτύων της ΔΕΗ και μέλος του Συμβουλίου Διεύθυνσης της ΔΕΗ.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εταιρειών Waste Syclo Α.Ε. και PPC Finance plc (από τον 7/2014 Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας).
Από τον 5/2013 είναι Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Εταιρείας ΑΔΜΗΕ Α.Ε. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εταιρειών ΔΕΗ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε., ΑΔΜΗΕ Α.Ε., καθώς και μέλος των ομάδων εργασίας “Enterprise Risk Management”, “Finance and Economics”, της Eurelectric.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News