Dei Energy News

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

EAME-ΔΕΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 
Η κυβέρνηση της λιτότητας και του αυταρχισμού συνεχίζει να εκτελεί σχέδια καταστολής του φρονήματος των εργαζομένων και τρομοκράτησης της κοινής γνώμης.
Όσο πλησιάζει στο τέλος της, «η λύσσα» της κυβέρνησης με την οποία στοχοποιεί πολιτικά και κοινωνικά στελέχη και δημοσιογράφους, κορυφώνεται. Η μέθοδος της στοχοποίησης είναι παλιά, για να σπείρει κλίμα γενικής τρομοκρατίας και να περιορίσει όσους έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αντιδράσεις.
Στα «σκοτεινά πολιτικά παιγνίδια» της η κυβέρνηση.. προσπαθεί να εμπλέξει τους θεσμούς του ελληνικού κράτους. Αυτό είναι η πιο επικίνδυνη πρακτική που εισήγαγε στο πολιτικό σύστημα μετά τη μεταπολίτευση αυτή η ακροδεξιά κυβέρνηση.
Μια κυβέρνηση που κυβερνά εκβιάζοντας το λαό, διώκοντας πολιτικούς αντιπάλους και συγκαλύπτοντας αποκαλύψεις που δείχνουν την ποιότητα των κυβερνητικών στελεχών και του ίδιου του πρωθυπουργού.
Καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό τη νέα στοχοποίηση του Νίκου Φωτόπουλου, που αρνήθηκε να επιστρατευθεί ορθώνοντας το ανάστημά του σε μια κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για την εφαρμογή των νόμων κατά περίπτωση. Ο πρώην Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ με τη στάση του αυτή εξέφρασε το αίσθημα χιλιάδων εργαζομένων της ΔΕΗ.
Το καλοκαίρι του 2014 συμμετείχαμε σε απεργία ενάντια στα σχέδια εκποίησης της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας από την κυβέρνηση, γιατί γνωρίζαμε ότι θα έχει δραματικές συνέπειες για τον καταναλωτή και την ελληνική οικονομία.
Το χρονικό της επίθεσης της κυβέρνησης εναντίον μας ξεκίνησε με τη διακίνηση ανυπόστατων πληροφοριών στον Τύπο, ότι θα προκληθεί black-out εξαιτίας της απεργίας μας. Γεγονός απόλυτα ψευδές που υπαγορεύτηκε από την στρατηγική τρομοκράτησης της κοινής γνώμης.
Στη συνέχεια και με αρωγό τα ΜΜΕ της διαπλοκής υλοποίησε την ακραία εφαρμογή της επιστράτευσης και τέλος έφτασε στην εκ νέου στοχοποίηση του Φωτόπουλου επειδή υπερασπίστηκε δημόσια την αξιοπρέπειά μας, καλώντας μας να μην παραλάβουμε τις επιστολές της επίταξης.
Κύριε Σαμαρά, γνωρίζουμε το σχέδιό σας για την ελληνική κοινωνία. Θέλετε να επιστρέψουμε στην εποχή των εργοδοτικών σωματείων. Θέλετε μια κοινωνία δεμένη με αλυσίδες. Θέλετε να γυρίσετε την Ελλάδα στην εποχή της Ειδικής Υπηρεσίας Παρακολούθησης του φοιτητικού και συνδικαλιστικού κινήματος από τη Γενική Ασφάλεια!
Είστε τραγικά απομονωμένος στα διαστροφικά οράματα να ξαναγίνει η Ελλάδα το μετεμφυλιοπολεμικό κράτος του διχασμού και των πολιτικών διώξεων.
Η ελληνική κοινωνία δεν σας παρακολουθεί σε αυτή τη διαδρομή που είναι σπαρμένη από μίσος και σύνδρομα αυταρχισμού και εξουσιομανίας.
Η ελληνική κοινωνία θέλει να επιβιώσει, θέλει ελευθερίες, δημοκρατία, δικαιώματα και  υποχρεώσεις και σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη δίκαιη συμμετοχή όλων σε αυτή τη διαδρομή.
Κάντε λίγες ημέρες υπομονή και όλα τα σχέδια σας κι εσείς, θα μπείτε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μαζί με όλα τα φαντάσματα που βρήκαν την ευκαιρία να βγουν από το νεκροταφείο των φασιστικών ιδεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News