Dei Energy News

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Επιστολή καταγγελία από τους Τεχνικούς της Βέροιας


ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ
ΔΕΗ-ΚΗΕ

(Ε.ΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ)

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤΔΕ – ΕΤΕ/ΔΕΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο & Δ/νοντα Σύμβουλο

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε .κ .Ζωντανό Κων/νο

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Περιοχή Βέροιας δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης, λόγω της τεράστιας έλλειψης, κυρίως τεχνικού προσωπικού, αλλά και του τεράστιου όγκου εργασίας που έχει προκύψει, ειδικά μετά την εγκατάλειψη του πρακτορείου Αλεξάνδρειας, αφού καταργήθηκε το εκεί προσωπικό. Διαπιστώνουμε, ότι ο τρόπος που επιχειρείται η λειτουργία της..
Περιοχής Βέροιας με το πρακτορείο Αλεξανδρείας, σε ότι αφορά το αντικείμενο εργασίας μας, ενέχει τεράστιους κινδύνους για το προσωπικό, τους πελάτες (ανθρώπινες ζωές και περιουσίες), αλλά και για τις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης.

Γνωρίζουμε κ. Πρόεδρε, ότι η κύρια αιτία του προβλήματος είναι η τεράστια έλλειψη τεχνικού προσωπικού, όπου εσείς δεν φέρεται καμία ευθύνη, αλλά η Διοικητική ιεραρχία της Περιφέρειάς μας, στην οποία έχουν γίνει επανειλημμένως πολλές διαμαρτυρίες, αλλά δυστυχώς δεν εισακουσθήκαμε.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η νέα διάρθρωση της Περιοχής μας (κατάργηση λειτουργίας του Πρακτορείου Αλεξάνδρειας), έχει πολλαπλασιάσει τα προβλήματα

της λειτουργίας μας και της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου, με τεράστιο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Πράξεις και τακτικές της Διοίκησής μας, όπως η μείωση των συνεργείων της βάρδιας, σε μια πολυπληθείς περιοχή, ίσως να έχουν τραγικά αποτελέσματ για όλους μας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι μετά την παραλαβή της επιστολής μας θα πράξετε τα δέοντα και θα συμβάλλεται στην ομαλή λειτουργία της Περιοχής μας, έχοντας ως γνώμονα πάντα την ανθρώπινη ζωή και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Σε διαφορετική περίπτωση, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οτιδήποτε προκύψει (θάνατος, ατύχημα προσωπικού, υλικές ζημιές καταναλωτών μας κ.α.), που έχει ως αναφορά την έλλειψη προσωπικού και την μη σωστή λειτουργία της Περιοχής μας και σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους, εσάς και την Διοικητική μας ιεραρχία.
Σας ενημερώνουμε, ότι αν δεν εισακουσθούμε, δεν θα σταματήσουμε τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες για την λύση του προβλήματος.

            Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.

                       ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΔΕ – ΕΤΕ/ΔΕΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο                                                        Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                            ΜΠΡΟΥΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News